Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Δεν υπάρχει αυτή η είδηση! Βρέθηκε χαμένο εμπορευματοκιβώτιο με μισό εκατομμύριο RTX 3080 GPUs!

    Το απόθεμα για τις τελευταίες κάρτες γραφικών σειράς RTX 30xx της NVIDIA υπήρξε εφιάλτης για πελάτες σε όλο τον κόσμο, με τη ζήτηση να ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά. Αυτό επέτρεψε σε πολλούς επιτήδειους να ρίξουν τα δίχτυα τους στον παγκόσμιο ιστό και να πωλούν στη μαύρη αγορά σε εξωφρενικές τιμές τις ελάχιστες διαθέσιμες κάρτες γραφικών. Εν μέσω αυτής της διαμορφωμένης κατάστασης, φαντάζει σαν χριστουγεννιάτικο θαύμα το γεγονός της εύρεσης ενός χαμένου, χωρίς σήμανση, εμπορευματοκιβωτίου με 500.000 RTX 3080 GPUs στη Νότια Κορέα. Το εμπορευματοκιβώτιο δεν ήταν εγγεγραμμένο στις λιμενικές αρχές και, ως εκ τούτου, αφέθηκε κλειστό και δεν υποβλήθηκε σε διεκπεραίωση.


    Οι εν λόγω GPUs αποθηκεύτηκαν στο εμπορευματοκιβώτιο χωρίς καμία κατάλληλη τεκμηρίωση από τη Samsung, ήδη από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Ο Jeff Fisher, αντιπρόεδρος της NVIDIA και επικεφαλής του τμήματος GeForce, δήλωσε στους μετόχους της εταιρείας ότι "ζητάμε από τη Samsung αυτήν την αποστολή για μήνες. Μας είπαν ότι είχε ήδη φύγει από το εργοστάσιο, αλλά τότε δεν μας παρουσίασαν κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είχε φτάσει στον προορισμό της". Οι διαδικασίες, πλέον, θα προχωρήσουν άμεσα, ώστε το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου να βρει το δρόμο του προς την αγορά.

     

    Ενημέρωση 9.34 μ.μ. : Η είδηση πηγάζει από κάποιο ισπανικό site και μάλλον πρόκειται για την ισπανική "πρωταπριλιά", που "γιορτάζεται" στις 28 Δεκεμβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.