Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα SuperNOVA G2 PSUs από την EVGA

    .
    Οι σημερινοί καταναλωτές όλο και περισσότερο κατανοούν τον τρόπο λειτουργίας των τροφοδοτικών καθώς και τις πραγματικές ανάγκες των συστημάτων τους. Σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο hardware, όπου έχουμε συνεχή αύξηση των επιδόσεων χωρίς αυτό να συνεπάγεται και παράλληλη αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας, οδηγούν όλο και περισσότερους καταναλωτές στο να επιλέγουν τροφοδοτικά που δεν προσφέρουν υπερβολικά υψηλή ισχύ. Παρατηρείται γενικότερα μια μείωση των πωλήσεων τροφοδοτικών υψηλής ισχύος και μια στροφή των καταναλωτών προς μέσης κατηγορίας μοντέλα. Με βάση αυτά τα δεδομένα η EVGA επεκτείνει την σειρά της SuperNOVA G2 προς τα κάτω, προσθέτοντας τα SuperNOVA 650 G2 και SuperNOVA 550 G2.

     

    220 G2 0650 Y1 XL 4

     

    Η σειρά SuperNOVA G2 αποτελείται από προϊόντα που προσπαθούν να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και επιδόσεις σε καλή τιμή. Τα δύο νέα μοντέλα, αν και μικρότερα, προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα μεγαλύτερα μοντέλα, οπότε πιθανόν βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα. Διαθέτουν πιστοποίηση 80 Plus Gold, το οποίο μεταφράζεται σε αποδοτικότητα που φτάνει το 92% στα 220V, μονή γραμμή +12V, ύψιστης ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές για μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι πλήρως modular, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα με πολλαπλές κάρτες γραφικών, ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα κυκλώματα αυτοπροστασίας και αθόρυβο ανεμιστήρα με ECO Intelligent Thermal Control Fan system, το οποίο μεταφράζεται σε μηδέν θόρυβο, όταν η θερμοκρασία λειτουργίας είναι κάτω των 45°C. Όσον αφορά τις συνδέσεις, δύο 8pin και μία 6pin για κάρτες γραφικών, καθώς και εννέα SATA, είναι σε θέση να καλύψουν την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών.

     

    220 G2 0650 Y1 XL 5


    220 G2 0650 Y1 XL 7


    220 G2 0650 Y1 XL 6

     

    220 G2 0550 Y1 XL 6

     

    Τα δύο αυτά νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα από τις 12 Ιουνίου και καλύπτονται από 7 έτη εγγύησης. Περισσότερες πληροφοδίες για αυτά μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω σελίδα της EVGA: EVGA SuperNOVA 650 G2 and 550 G2 Power Supplies


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.