Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες ψύκτρες από την Noctua

    .
    Το μοντέλο NH-D15S είναι σχεδίασης διπλού πύργου και χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα NF-A15 PWM των 14 εκατοστών. Η ασύμμετρη σχεδίαση της ψύκτρας επιτρέπει την τοποθέτησή της στην πλειοψηφία των μητρικών, ακόμα και αυτών που έχουν πολύ κοντά το πρώτο PCIe slot της κάρτας γραφικών στο socket του επεξεργαστή. Η ψύκτρα διαθέτει και αρκετό περιθώριο ώστε να μην δημιουργείται θέμα με τις περισσότερες μνήμες, επιτρέποντας την παράλληλη τοποθέτηση μνημών των οποίων το ύψος, μαζί με τις ψύκτρες τους, θα μπορούσε να φτάνει έως τα 65 χιλιοστά. Ο κάτοχος της ψύκτρας μπορεί αν θέλει να τοποθετήσει και έναν επιπλέον ανεμιστήρα των 12 ή 14 εκατοστών εφόσον επιθυμεί ακόμα καλύτερες επιδόσεις ψύξης.

     


    noctua Nh d15s 6


    noctua Nh d15s 2


    noctua Nh d15s 5

     


    Το μοντέλο NH-C14S είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε κουτιά που δεν έχουν μεγάλα περιθώρια για ψηλές ψύκτρες, με το κύριο σώμα και τον ανεμιστήρα να είναι παράλληλα προς την μητρική. Και η NH-C14S είναι ασύμμετρη ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες μητρικές που διαθέτουν το πρώτο PCIe slot πολύ κοντά στο socket του επεξεργαστή. Χάρη στον NF-A14 PWM ανεμιστήρα της, η NH-C14S προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις με την NH-C14 η οποία χρησιμοποιούσε δύο ανεμιστήρες, αλλά προσφέρει επιπλέον ευελιξία. Ο ανεμιστήρας μπορεί να τοποθετηθεί στο πάνω μέρος της ψύκτρας, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για να υπάρχει αρκετός χώρος για τοποθέτηση μνημών με ψηλές, έως και 70 χιλιοστά ψύκτρες ή στο κάτω μέρος της ψύκτρας για χρήση σε κουτιά με περιορισμένο χώρο. Όταν ο ανεμιστήρας τοποθετείται από κάτω, το συνολικό ύψος της ψύκτρας είναι μόλις 115 χιλιοστά.

     


    noctua Nh c14s 8


    noctua Nh c14s 2


    noctua Nh c14s 5

     

     

     


    Και οι δύο ψύκτρες έρχονται με το SecuFirm2 σύστημα στερέωσης, επιτρέποντας την χρήση τους τόσο σε συστήματα με AMD επεξεργαστές, όσο και σε συστήματα με Intel. Οι ψύκτρες καλύπτονται με 6 χρόνια εγγύηση και θα είναι διαθέσιμες ήδη από αυτόν τον Ιούνιο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι οι παρακάτω:

    • NH-C14S: EUR 74.90 / USD 74.90
    • NH-D15S: EUR 79.90 / USD 79.90

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.