Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Noctua αλλάζει εστίαση, βάζει σε αναμονή την παραγωγή λευκών ανεμιστήρων

    Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση στο Twitter, η Noctua, αποκάλυψε μια στρατηγική αλλαγή στις προτεραιότητές της. Η εταιρεία αποφάσισε να αναπροσανατολίσει όλη την εστίαση και τους πόρους της σε έργα τεχνικής ανάπτυξης, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία του ανεμιστήρα 14 εκατοστών επόμενης γενιάς. Δυστυχώς, αυτή η αλλαγή οδήγησε στην αναστολή της παραγωγής των λευκών ανεμιστήρων, οι οποίοι στη συνέχεια αφαιρέθηκαν από τον επίσημο οδικό χάρτη της Noctua.

     

    Η δήλωση αφήνει περιθώρια αβεβαιότητας σχετικά με την τύχη του έργου των λευκών ανεμιστήρων, αναφέροντας ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν είναι σαφές εάν η πρωτοβουλία θα αναβιώσει στο μέλλον. Η απόφαση της Noctua αντικατοπτρίζει μια στρατηγική κίνηση να δώσει προτεραιότητα στην τεχνική καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων έναντι της παραγωγής συγκεκριμένων παραλλαγών ανεμιστήρων. Οι οπαδοί που ανέμεναν την κυκλοφορία των λευκών ανεμιστήρων ενδέχεται τώρα να πρέπει να περιμένουν επ' αόριστον, ανάλογα με το αποτέλεσμα των μελλοντικών αξιολογήσεων και εκτιμήσεων της Noctua.

     

    Η Noctua έχει δημιουργήσει μια φήμη για την παροχή λύσεων ψύξης υψηλών επιδόσεων και η απόφασή της να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του ανεμιστήρα 14 cm επόμενης γενιάς σηματοδοτεί τη δέσμευσή της να προωθήσει τις τεχνολογικές της δυνατότητες στον κλάδο της ψύξης. Η πιστή πελατειακή βάση της εταιρείας θα παρακολουθεί αναμφίβολα στενά για ενημερώσεις σχετικά με την πιθανή αναβίωση του έργου του λευκού ανεμιστήρα και την αποκάλυψη των επερχόμενων καινοτομιών τους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.