Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Εντελώς δωρεάν για τους Insiders τα Windows 10: Αλλαγές στον τρόπο διάθεσης των builds

    Όσοι από εσάς συμμετέχετε στο πρόγραμμα Windows Insider και τρέχετε μια build των Windows 10, θα χρειαστεί από την ερχόμενη έκδοση να συνδέσετε την εγκατάσταση αυτή με έναν λογαριασμό Microsoft. Αν κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί, τότε θα σταματήσετε να λαμβάνετε νέες εκδόσεις καθώς αυτές θα γίνονται διαθέσιμες. Οι αλλαγές αυτές γίνονται με απώτερο σκοπό οι εκδόσεις να διατίθενται μόνο σε αυτούς που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα.

     

    Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι μια νέα εγκατάσταση Windows 10 RTM δεν θα απαιτεί λογαριασμό Microsoft, αλλά αντίθετα αυτός θα είναι προαιρετικός για τους καταναλωτές και υποχρεωτικός μόνο για τους Insiders που επιθυμούν τις νέες εκδόσεις preview. Ακόμη, καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε ότι στις 29 Ιουλίου οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν μια δωρεάν άδεια των Windows 10, ενώ θα είναι δυνατή και η καθαρή εγκατάσταση από την αρχή. Συγκεκριμένα, βάσει της φρασεολογίας από την στιγμή που τα Windows 10 θα είναι εγκατεστημένα σε έναν υπολογιστή στον οποίο θα χρησιμοποιείται ένας λογαριασμός Microsoft, τότε το MSA γίνεται το κλειδί για την επανεγκατάσταση του OS αλλά θα πρέπει πρώτα να εγκατασταθεί η RTM build πριν προβεί κάποιος σε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

     

    Να αναφερθεί ακόμη ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει και μετά την διάθεση των Windows 10, όπου ο χρήστης θα λαμβάνει νέες εκδόσεις με νέα χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η Microsoft. Ωστόσο όμως θα υπάρχει και η δυνατότητα αποδέσμευσης από το πρόγραμμα, αν κάποιος θέλει να μείνει μόνο με τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό. Η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρώσει τις βελτιώσεις, δημιουργώντας καλή εντύπωση όταν αυτό κυκλοφορήσει. Ενδεικτικό των στόχων της είναι ότι ελπίζει τα Windows 10 να βρίσκονται σε 1 δισεκατομμύριο υπολογιστές τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

     

    Update: Δεν ισχύει τελικά, ήταν μια παρερμηνεία λεγομένων εκπροσώπου της Microsoft.
    http://blogs.windows...preview-builds/


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.