Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η πιθανή φωτογραφία της Nvidia GeForce RTX 3090 Founders Edition αποκαλύπτει μια τεράστια κάρτα που καταλαμβάνει 3 slots!

    H συζήτηση για την επικείμενη κυκλοφορία των GeForce καρτών γραφικών με αρχιτεκτονική Ampere δεν έχει σταματημό. Λάδι στη φωτιά αυτή τη φορά έριξαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πιθανόν αποκαλύπτουν την RTX 3090 Founders Edition:

     

    large.mzauCWfkyApV2qN5.jpglarge.bymMl7N5mt04y4SA.jpg

     

    Η κάρτα φαίνεται να καταλαμβάνει 3 slots, ενώ ο σχεδιασμός του συστήματος ψύξης είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε διαρρεύσει τον Ιούνιο, με διπλούς ανεμιστήρες, έναν στο μπροστά μέρος της κάρτας και έναν στο πίσω. 

     

    Οι τελευταίες πληροφορίες για την τιμολόγηση φέρνουν την κάρτα να κοστίζει κοντά στα 1400$ και όχι στα 2000$, τιμή που είχε διαρρεύσει από τρίτους κατασκευαστές. Και πάλι όμως φαίνεται ότι η κάρτα θα κοστίζει περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και μένει να δούμε αν η διαφορά στις επιδόσεις θα δικαιολογεί την τιμή της. Αυτός είναι ο ένας προβληματισμός, βέβαια, διότι ο άλλος είναι αν η κάρτα θα χωράει στα περισσότερα κουτιά που χρησιμοποιούν οι gamers ή θα προκύψουν θέματα συμβατότητας με το μέγεθός της.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.