Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Activision εξαγόρασε την εταιρία του Candy Crush έναντι 5.9 δισεκατομμυρίων δολαρίων

    Η έγκριση της εξαγοράς αυτής θα πρέπει να εγκριθεί από τις αρχές της Ιρλανδίας όπου έχει την έδρα της η εταιρία KING DIGITAL ENTERTAINMENT, αλλά σύμφωνα με την εταιρία, οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2016

     

    Γιατί όμως η εταιρία αυτή, η οποία είναι γνωστή για τη σειρά παιχνιδιών Call of Duty έδωσε τόσο μεγάλο ποσό; Το Candy Crush είναι ένα από τα πιο επικερδή παιχνίδια με έσοδα 1.33 δισεκατομμύρια για το 2014 σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας King, η οποία εκτός από το Candy Crush έχει αναπτύξει και άλλα παιχνίδια όπως το Bubble Witch και το Farm Heroes, με τζίρο 529 εκατομμύρια δολάρια για το δεύτερο τέταρτο του 2015. Αυτή η εξαγορά δίνει στην Activision πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο χρηστών το οποίο μπορεί η εταιρία να διαχειριστεί σύμφωνα με τα συμφέροντά της.

     

    "Η Activision Blizzard πιστεύει ότι η προσθήκη της King θα φέρει την εταιρία στη θέση του παγκόσμιου ηγέτη στις πλατφόρμες των PC, των κινητών συσκευών και στις κονσόλες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της. Έτσι έχει στην κατοχή της κορυφαίους τίτλους στις Η.Π.Α. όπως τα δύο παιχνίδια για κινητές συσκευές τα Candy Crush Saga® και το Candy Crush Soda Saga™, το Call of Duty και το World of Warcraft, καθώς και άλλους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών όπως το Hearthstone: Heroes of Warcraft, το StarCraft και το Diablo, το Guitar Hero, το Skylanders και το Destiny και πάνω από 1000 ακόμα τίτλους παιχνιδιών στην παρακαταθήκη της".

     

    Ο Bobby Kotick, CEO της Activision δήλωσε :

     

    "Τα συνδυασμένα έσοδα μας τοποθετούν στην πρώτη θέση στην αγορά του interactive entertainment. Με συνολικό παγκόσμιο δίκτυο που ανέρχεται σε πάνω από μισό δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, η δυνατότητά μας να έχουμε πρόσβαση σε χρήστες σε όλον τον κόσμο στις συσκευές της επιλογής τους, μας επιτρέπει να παρέχουμε σπουδαία παιχνίδια σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό από ποτέ".


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.