Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Google ξεκίνησε τη παγκόσμια διάθεση του Allo

    Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε μέσω των smartphones και άλλων κινητών συσκευών και κατά ένα μέρος αυτό οφείλεται στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

    .

    Αν και η Google έχει προσφέρει τέτοιες εφαρμογές στο παρελθόν, δεν ήταν αντάξιες του ανταγωνισμού, όπως το WhatsApp, ή το Facebook Messenger. Στο συνέδριο Google I/O 2016, η Google ανακοίνωσε την τελευταία της προσπάθεια με την εφαρμογή Allo. Μετά από μήνες αναμονής, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.

    57e249372152e-blogimagescreens(6).jpg

    Το Google Allo λανσάρεται ως μία "έξυπνη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων" που σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από άλλες εφαρμογές. Φυσικά θα μπορείτε να συνομιλείτε και να στέλνετε μηνύματα όπως έχετε συνηθίσει αλλά θα μπορείτε επίσης να στέλνεται stickers, φωτογραφίες , doodling και emojis. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η λειτουργία του Google Assistant η οποία έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή.

     

    incognito-feature.png

     

    Για όσους επιθυμούν περισσότερη ασφάλεια, η εφαρμογή Allo διαθέτει τη λειτουργία 'Incognito', με την οποία οι συνομιλίες κρυπτογραφούνται με τη χρήση Transport Layer Security (TLS). Οι κρυπτογραφημένες αυτές συνομιλίες θα διαθέτουν και τη δυνατότητα να λήγουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

     

    Η εφαρμογή έχει ξεκινήσει να διατίθεται παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμη σε όλους μέσα στις επόμενες ημέρες σε iOS και σε Android.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.