Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η HP αποκάλυψε τους νέους φορητούς Spectre X360 με Intel και Radeon RX Vega M γραφικά

    Το αποτέλεσμα της συνεργασίας Intel και AMD, η σειρά Kaby Lake G, αρχίζει να βρίσκει την θέση της σε προϊόντα, με την Hewlett Packard να ανακοινώνει στην CES 2018 την τρίτη γενιά των φορητών υπολογιστών Spectre X360. Οι φορητοί Spectre X360 ανήκουν στην κατηγορία των convertibles και προορίζονται κυρίως για επαγγελματίες οι οποίοι ψάχνουν ένα ιδιαίτερα ισχυρό μηχάνημα, τόσο στον τομέα του επεξεργαστή, όσο και στον τομέα της κάρτας γραφικών, που όμως την ίδια στιγμή θα προσφέρει μεγάλη αυτονομία και ευκολία μεταφοράς.

     

    Η νέα σειρά Spectre X360 ενσωματώνει 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Kaby Lake G με κάρτα γραφικών Radeon RX Vega M ή επεξεργαστή Kaby Lake-R με κάρτα γραφικών Nvidia MX 150, με την αυτονομία να φτάνει στις 12 και 13,5 ώρες αντίστοιχα. Ειδικά τα μοντέλα με Kaby Lake G επεξεργαστή και Radeon κάρτα γραφικών, διαθέτουν και σύστημα ταχείας φόρτισης. Χάρη στο σύστημα αυτό, αρκούν 30 λεπτά για την φόρτισης της μπαταρίας μέχρι το 50% και 90 λεπτά για την φόρτιση της μπαταρίας έως το 90%.

     

    Spectre X360 2018 1.jpg

     

    Το μεταλλικό σασί των Spectre X360 ομοιάζει με αυτό των Spectre 13, παρόλο που μιλάμε για μηχανήματα με οθόνη των 15 ιντσών. Οι οθόνες διαθέτουν περιθώρια στα πλάγια πάχους μόλις 6,3 χιλιοστών, ενώ μπορούν να περιστραφούν έτσι να λειτουργήσουν ακόμα και ως tablets. Ο ήχος αποδίδεται μέσω τεσσάρων υψηλής ποιότητας ηχείων της Bang and Olufsen, ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει και ξεχωριστό αριθμητικό. Στον τομέα της ασφάλειας τα Spectre X360 διαθέτουν τόσο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, όσο και IR camera για χρήση του Windows Hello.

     

    Η σειρά Spectre X360 θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 18 Μαρτίου σε τιμές που θα ξεκινάνε από τα 1369,99 δολάρια.

     

    Spectre X360 2018 2.jpg

     

    Spectre X360 2018 3.jpg

     

    Spectre X360 2018 specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.