Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Logitech αλλάζει, επικεντρώνεται περισσότερο στο design

    .
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η Logitech σταματάει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας και λειτουργικότητας προϊόντων. Απλά βάζει το design στον πυρήνα της επιχείρησης, στα προϊόντα, αλλά και στο λογότυπο της εταιρίας, έχοντας για αυτό το σκοπό προσλάβει τον Alastair Curtis, ώστε αυτός να ηγηθεί μιας ομάδας σχεδιαστών που θα δημιουργήσουν νέα προϊόντα τα οποία θα μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες χρήσης στους κατόχους τους. Η επωνυμία Logi θα χρησιμοποιηθεί στις νέες κατηγορίες προϊόντων της εταιρίας, με το πρώτο προϊόν να αναμένεται να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

     

    logitech New logo

     

    Logi Product Teaser

     

    Ένα νέο look λοιπόν για την Logitech, ένα πιο τολμηρό look, με περισσότερα και εντονότερα χρώματα, όπως το περιγράφει η εταιρία, η οποία αναμένει ο κόσμος να το συνηθίσει σύντομα μιας και αυτό θα το βλέπει παντού, στο website της εταιρίας, τις σελίδες της στα social media, τις συσκευασίες, αλλά και πάνω στα ίδια τα προϊόντα. Τέλος, αν τα χρώματα σας θυμίζουν κάτι, απλά να αναφερθεί ότι ο Alastair Curtis δούλευε παλαιότερα στην Nokia.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.