Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Logitech ανακοινώνει το G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

    Η Logitech ανακοίνωσε το G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, ένα ποντίκι νέας γενιάς, με υψηλότατη ζωή μπαταρίας, σχεδιασμένο όχι μόνο για gamers αλλά και για μια ευρεία γκάμα εργασιών.

     

    Ο Ujesh Desai, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Logitech, δήλωσε ότι "αν σας αρέσουν τα παιχνίδια όπως το Fortnite και το WoW Classic, τότε αυτό πιθανόν να είναι το ποντίκι που ψάχνατε". Επεσήμανε ακόμα ότι το G604 LIGHTSPEED είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει 6 κουμπιά για τον αντίχειρα για το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και γρήγορη εναλλαγή ενεργειών, δίνοντας στον χρήστη τον πλήρη έλεγχο. Αυτή η πληρότητα ελέγχου συνδυάζεται με την ελευθερία κινήσεων που παρέχει η τεχνολογία LIGHTSPEED Wireless.

     

    large.DOTA_ArmadilloBindings.png

     

    Η τεχνολογία LIGHTSPEED Wireless της Logitech παρέχει ασύρματη "lag-free" συνδεσιμότητα, ενώ ο οπτικός αισθητήρας HERO (High Efficiency Rated Optical) 16Κ θεωρείται από τους καλύτερους που υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία ποντικιών υψηλών επιδόσεων. Οι χρήστες του ποντικιού μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διασύνδεσης LIGHTSPEED και Bluetooth με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν δύο pc με την ίδια συσκευή ποντικιού. Το G604 μπορεί να λειτουργήσει 240 ώρες χωρίς συμβιβασμούς στη χρήση σε mode LIGHTSPEED και 5,5 μήνες σε mode Bluetooth, όλα με μία μόνο AA μπαταρία. Επιπρόσθετα υπάρχουν 15 προγραμματιζόμενες ενέργειες και scroll wheel δύο ταχυτήτων.

     

    Ο προγραμματισμός του ποντικιού γίνεται με το ανανεωμένο Logitech G HUB software.

     

    Η προτεινόμενη τιμή για το Logitech G604 LIGHTSPEED είναι $99.99


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.