Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η MSI ανακοίνωσε την νέα της GeForce GTX 980 Ti Golden Edition

    .
    Η GPU της νέας Golden Edition έχει συχνότητα λειτουργίας τα 1190 MHz και 1291 MHz σε GPU Boost, ενώ η μνήμη της λειτουργεί στα 7096 MHz (GDDR5 effective). Η ιδιαιτερότητα της νέας Golden Edition είναι το σύστημα ψύξης της, το οποίο αποτελείται εξολοκλήρου από χαλκό, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα συστήματα ψύξης τα οποία διαθέτουν επινικελωμένα heat pipes και αλουμινένια fins. Αυτό εγγυάται ταχύτερη απαγωγή θερμότητας από την GPU, αλλά παράλληλα αυξάνει και το βάρος της κάρτας, το οποίο φτάνει τα 1338 γραμμάρια, έναντι 1068 γραμμαρίων της στάνταρ κάρτας.

     

    MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition 4c

     

    Πέραν την αποκλειστική χρήσης χαλκού, το σύστημα ψύξης της είναι το γνωστό Twin Frozr της εταιρίας, με δύο ανεμιστήρες "Torx" των 10 εκατοστών. Όταν η κάρτα δεν εκτελεί βαριές εργασίες, οι ανεμιστήρες σταματούν εφόσον η θερμοκρασία της GPU είναι χαμηλή, επιτρέποντας αθόρυβη λειτουργία. Η κάρτα διαθέτει επιπλέον μεταλλικό backplate.

     

    MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition 4a


    MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition 4b


    MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming Golden Edition 4d

     

    Η MSI δεν γνωστοποίησε την τιμή ή την ημερομηνία διαθεσιμότητας της κάρτας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.