Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η MSI ανακοινώνει δώδεκα μητρικές με υποστήριξη για το USB 3.1

    Στην περίπτωση της MSI όλα τα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο πάνω τους έναν controller της ASMedia. Δεν υπάρχουν πακέτα δηλαδή, όπως στην περίπτωση της ASUS, που να περιλαμβάνεται κάποια PCIe κάρτα για USB 3.1 υποστήριξη στην συσκευασία της μητρικής. Επιπλέον μια ακόμα σημαντική διαφοροποίηση της MSI έναντι της ASUS, είναι ότι υπάρχουν και δύο μοντέλα για επεξεργαστές AMD και πιο συγκεκριμένα για AM3/AM3+. Η ASUS είχε παρουσιάσει μοντέλα μόνο για την τελευταία Intel πλατφόρμα.

     

    Οι έντεκα από τις δώδεκα μητρικές διαθέτουν δύο υποδοχές τύπου Type-A, με εξαίρεση να αποτελεί το μοντέλο Z97A Gaming 6 το οποίο διαθέτει μία υποδοχή USB 3.1 Type-C. Σύμφωνα με την MSI αυτή είναι η πρώτη μητρική που διαθέτει τέτοια υποδοχή ενσωματωμένη πάνω της.

     

    MSI Z97A Gaming 6 USB 3.1

     

    Υπενθυμίζεται ότι το USB 3.1 μπορεί να επιτύχει ταχύτητες έως και 1.25GB/sec και είναι γνωστό και ως SuperSpeed+ .Παρακάτω μπορείτε να δείτε την λίστα με τα μοντέλα της MSI που προσφέρουν υποστήριξη USB 3.1.

     

    MSI USB3.1 motherboards


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.