Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Netflix εξαγοράζει το πρώτο της game studio για να ενισχύσει τη νέα της επιχειρηματική προσπάθεια στον χώρο του gaming

    Ο γίγαντας των υπηρεσιών ροής περιεχομένου, Netflix, κάνει δυναμική είσοδο στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Τα βιντεοπαιχνίδια της πλατφόρμας θα περιλαμβάνονται δωρεάν σε όλες τις συνδρομές Netflix, ξεκινώντας από κινητά τηλέφωνα και τελικά άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων. "Κάθε συσκευή είναι υποψήφια για κάποιου είδους εμπειρία παιχνιδιού", λέει ο Γκρεγκ Πίτερς, COO της Netflix.

     

    Η Netflix μόλις αγόρασε το πρώτο της indie studio παιχνιδιών για να πραγματοποιήσει αυτό το φιλόδοξο σχέδιο. Η εταιρεία απέκτησε τον οίκο βιντεοπαιχνιδιών Night School, μια ομάδα υπεύθυνη για την ανάπτυξη παιχνιδιών όπως το παιχνίδι πλατφόρμας Oxenfree. Η Netflix σχεδιάζει να ξεκινήσει με "μικρούς" τίτλους και τελικά να επεκταθεί σε εμπειρίες ευρύτερης κλίμακας.

     

     

    Οι εκπρόσωποι του Night School ανακοίνωσαν: «To studio θέλει να επεκτείνει τις αφηγηματικές και σχεδιαστικές μας φιλοδοξίες σε διακριτικά, πρωτότυπα παιχνίδια με καρδιά. Το Netflix δίνει στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στους δημιουργούς παιχνιδιών έναν πρωτοφανή καμβά για να δημιουργήσουν και να προσφέρουν εξαιρετική ψυχαγωγία σε εκατομμύρια ανθρώπους. Οι εξερευνήσεις μας στο αφηγηματικό παιχνίδι και το ιστορικό υποστήριξης του Netflix προς τους εναλλακτικούς αφηγητές, είναι ένα τόσο φυσικό ζευγάρι. Ένιωσα ότι και οι δύο ομάδες κατέληξαν σε αυτή τη σύμπραξη ενστικτωδώς».

     

    Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποια παιχνίδια, αλλά η εταιρεία περιέγραψε το επιχειρηματικό της σχέδιο για βιντεοπαιχνίδια σε μια πρόσφατη συνάντηση οικονομικού απολογισμού. Τα κυριότερα σημεία αυτής της επιχειρηματικής δράσης είναι:

    • Το Netflix δεν χρειάζεται να σκέφτεται τις μικροσυναλλαγές στα παιχνίδια του.
    • Η ανάπτυξη τίτλων είναι μια πολυετής προσπάθεια.
    • Ξεκινώντας πρώτα από τα κινητό, κάθε συσκευή Netflix είναι υποψήφια για παιχνίδια.
    • Αυτόνομα παιχνίδια καθώς και παιχνίδια που βασίζονται σε εδραιωμένες IP.
    • Τα παιχνίδια θα έχουν άδεια για τρίτους (σκεφτείτε το βιντεοπαιχνίδι Stranger Things 3).
    • Το Netflix θα δοκιμάσει πολλά διαφορετικά παιχνίδια, συσκευές, μηχανισμούς κ.λπ.
    • Έρχονται περισσότερες διαδραστικές εμπειρίες όπως το Bandersnatch.

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.