Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Tesla Motors επεκτείνεται στην Κίνα

    Η εταιρία θα αρχίσει να κατασκευάζει μερικά από τα οχήματά της στην Κίνα, κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. O Elon Musk, CEO της Tesla, λέει ότι η εταιρεία θα κατασκευάζει τα αυτοκίνητά της στην Κίνα, προκειμένου να τα προσφέρει πιο εύκολα στην κινεζική αγορά. Χωρίς να εισάγουν τα αυτοκίνητα, οι Κινέζοι πελάτες θα μπορούν να λάβουν τα οχήματά τους στα δύο τρίτα της τιμής.

     

    24348-87ee6cce_368_207.jpg

     

    Λόγω του τρόπου που η Κίνα χειρίζεται τις ξένες επιχειρήσεις στη χώρα της, η Tesla θα πρέπει να συνεργαστεί με μια κινεζική εταιρεία, για να ανοίξει μια εγκατάσταση παραγωγής.
    Το φθηνότερο Tesla Model S κοστίζει σήμερα 106.000$ στην Κίνα, πολύ περισσότερο από ό,τι κοστίζει στις ΗΠΑ. Η Tesla μπορούσε να δει σίγουρα μια ώθηση στις πωλήσεις αν γινόταν η κατασκευή των αυτοκινήτων σε τοπικό επίπεδο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.