Jump to content



  • yanni
    yanni

    Καθημερινά οι επισκέπτες του YouTube παρακολουθούν 1 δισεκατομμύριο ώρες βίντεο

    Κάτι το ότι τα αποτελέσματα της αναζήτησης μέσω Google, βγάζουν πάνω πάνω τα αποτελέσματα από το YouTube, με την Google να είναι υπεύθυνη για το 93% όλων των αναζητήσεων, κάτι το ότι η εφαρμογή YouTube έρχεται προ εγκατεστημένη στις Android συσκευές, με τα Android smartphones αποτελούν το 88% του συνόλου, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι  το YouTube είναι η κατεξοχήν σελίδα που επισκέπτεται η πλειοψηφία όσον περιηγούνται στο διαδίκτυο για να δουν κάποιο βίντεο.

     

    Αυτό που ίσως να δημιουργεί εντύπωση, είναι το πόσο χρόνο σπαταλάει ο σύγχρονος άνθρωπος μπροστά σε μια οθόνη για να δει βίντεο από το YouTube. Σύμφωνα με το YouTube, καθημερινά παρακολουθούνται ένα δισεκατομμύριο ώρες βίντεο από τους επισκέπτες της σελίδας, το οποίο ισοδυναμεί με υλικό διάρκειας περίπου 114000 χρόνια. Οι δημιουργοί βίντεο από την μεριά τους, ανεβάζουν υλικό ισοδύναμο με 65 χρόνια καθημερινά. Για σύγκριση, Netflix και Facebook υπολογίζουν ότι οι χρήστες τους παρακολουθούν κοντά στα 100 εκατομμύρια ώρες βίντεο ημερησίως.

     

    Τα αντίστοιχα στατιστικά για το 2012 θέλανε οι ώρες θέασης βίντεο στο YouTube να μην υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια ώρες, δείχνοντας την αλματώδη ανάπτυξη του YouTube τα τελευταία χρόνια, ανάπτυξη η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.