Jump to content



  • yanni
    yanni

    Με σειρά προτεραιότητας τα Windows 10 και νέα έκδοση 10159

    .
    Όπως λοιπόν ενημερωνόμαστε από την Microsoft σε ανάρτησή της, στις 29 του μηνός θα ξεκινήσει η διάθεση των Windows 10 με πρώτους τα μέλη του Windows Insider Program να αποκτάνε πρόσβαση σε αυτά. Μετά θα ακολουθήσουν οι πελάτες οι οποίοι έχουν κάνει κράτηση online. Η Microsoft δεν ξεκαθαρίζει πόσο αναμένει να κρατήσει η όλη διαδικασία, το καλό όμως είναι ότι δεν θα χρειάζεται κάποιος να ελέγχει συνεχώς το αν θα έχει έρθει η σειρά του. Τα Windows 10 θα κατέβουν αυτόματα στο σύστημά του όταν θα γίνουν διαθέσιμα και θα ενημερώνουν όταν η διαδικασία του κατεβάσματος έχει ολοκληρωθεί για να ξεκινήσει η εγκατάστασή τους.

     

    Win10 desktop

     

    Στο μεταξύ η Microsoft ήδη ξεκίνησε την διάθεση στους Insiders της έκδοσης 10159 προχτές μόλις μια μέρα μετά την διάθεση της 10158! Πλέον το Project Spartan αντικαθίσταται από το επίσημο όνομα του browser, Microsoft Edge και έχει αρκετές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με πριν. Η Cortana αποκτάει νέες δυνατότητες και ενσωματώνεται και στο Office 365. Βελτιώσεις υπάρχουν και στην εφαρμογή Photos app, όπου έχει προστεθεί υποστήριξη για GIF που έλειπε, ενώ στο snipping tool έχει προστεθεί χρονοκαθυστέρηση. Πέραν αυτών υπάρχουν πάνω από 300 bug fixes και οι τελευταίες εκδόσεις δείχνουν όλο και πιο σταθερές.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.