Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα μηχανικά gaming πληκτρολόγια από την Corsair

    Η Corsair ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων μηχανικών πληκτρολογίων, το K70 RGB RAPIDFIRE, το K65 RGB RAPIDFIRE και το K70 RAPIDFIRE. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρίας :

     

    Είναι τα πρώτα πληκτρολόγια στον κόσμο με τους νέους Cherry MX Speed switches, οι οποίοι χρειάζονται πάτημα μόλις 1.2 mm. Είναι 40 τοις εκατό πιο γρήγοροι από τους κλασσικούς Cherry MX switches, και για αυτό το λόγο η σειρά RAPIDFIRE της  Corsair  δίνει το πλεονέκτημα στους gamers εκεί που ακόμα και το κάθε millisecond και το κάθε πάτημα πλήκτρου μετράει για την έκβαση της μάχης.
     

    CHERRY-MX-RAPIDFIRE.jpg


    Η σειρά gaming πληκτρολογίων RAPIDFIRE είναι κατασκευασμένη με την ποιότητα που εγγυάται η Corsair, με ανθεκτικά υλικά όπως brushed  ανοδιωμένο αλουμίνιο και τους γερμανικούς Cherry MX switches που καθιέρωσαν τα Corsair K70, K70 RGB καιK65 ως τα καλύτερα ανάμεσα στους  gamers και τους PC enthusiasts, και σε όποιον απλώς απαιτεί κάτι παραπάνω από το πληκτρολόγιό του.

     

    Με τους νέου Cherry MX Speed switch, τους οποίους διαθέτει αποκλειστικά η Corsair με το K70 RGB RAPIDFIRE, το K65 RAPIDFIRE και το K70 RAPIDFIRE όσοι αναζητούν την ταχύτητα έχουν τώρα μία νέα επιλογή. Με μόλις 1.2mm actuation point και πίεση μόνο 45g είναι αρκετά γρήγορα ώστε να έχετε την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεται σε απαιτητικά παιχνίδια.

     

    K70-RAPIDFIRE-RGB-NA-02.jpg

     

     

    Κάτω από την αλουμινένια επιφάνεια του K70 και του K65 RGB RAPIDFIRE βρίσκουμε έναν οπίσθιο φωτισμό ανά πλήκτρο, που επιτρέπει στους χρήστες και ρυθμίσουν το χρώμα και το μοτίβο και το εφέ του φωτισμού, ενώ το K70 RAPIDFIRE, προφέρει τις ίδιες δυνατότητες αλλά σε ένα χρώμα. Όποιο και αν διαλέξετε, μπορείτε να κατεβάσετε προφίλ φωτισμού ή να χρησιμοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα με το λογισμικό Corsair Utility Engine (CUE).

     

    Η σειρά πληκτρολογίων RAPIDFIRE μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα περιφερειακά της Corsair ξεκλειδώνοντας έτσι τις δυνατότητες του CUE. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα φωτιστικά εφέ του ποντικιού και του πληκτρολογίου με το CUE LINK, το οποίο είναι συμβατό με οποιοδήποτε  Corsair RGB ποντίκι, ή ακόμα και να μετατρέψετε το πληκτρολόγιό σας σας ένα γραφικό equalizer με το VOID Visualizer, συμβατό με οποιαδήποτε  Corsair VOID USB ακουστικά.

     

    keys.jpg

     

    Και τα τρία νέα πληκτρολόγια RAPIDFIRE διαθέτουν κυκλώματα anti-ghosting και full key rollover ώστε να μην χάνετε κανένα πάτημα πλήκτρου. Συμπεριλαμβάνονται  ειδικά key caps για παιχνίδια FPS (WASD) και MOBA (QWERDF) μαζί με ένα ειδικό εργαλείο αφαίρεσής τους, ώστε να μπορείτε  να τα αλλάζετε εύκολα.

     

    Μία θύρα USB 2.0 σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα το ποντίκι σας, τα ακουστικά σας, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή USB στον υπολογιστή σας.
    Επίσης διαθέτουν μία σειρά από ειδικά πλήκτρα για τον έλεγχο των πολυμέσων και της έντασης της φωνής. Τέλος, η αποσπώμενη μαλακή βάση για τις παλάμες, εξασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη χρήση του πληκτρολογίου.

     

    K70_RAPIDFIRE_RGB_NA_05.jpg

     

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι :

     

    K70 RGB RAPIDFIRE - 169.99 δολάρια 
    K65 RGB RAPIDFIRE - 139.99 δολάρια και
    K70 RAPIDFIRE  - 129.99 δολάρια.

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.