Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα 3DMark stress tests από τη Futuremark

    Η Futuremark κυκλοφόρησε ένα νέο stress-test mode για το δημοφιλές πρόγραμμα 3DMark, το οποίο δοκιμάζει τη σταθερότητα του συστήματός σας  για όσους έχουν υπερχρονίσει τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών ή έχουν ανεβάσει τα volt.

     

    Αυτή η νέα λειτουργία του 3DMark τρέχει συνεχόμενα μία σκηνή της επιλογής μας από τα Fire Strike, (Standard, Extreme, και Ultra,) ή από το Skydiver, χωρίς καμία διακοπή. Η διαφορά από την υπάρχουσα επιλογή "loop" είναι ότι δεν σταματάει για να φορτώσει τη σκηνή.

     

    137a.jpg

     

    Στη δωρεάν έκδοση μπορείτε να το τρέξετε για 10 μόνο λεπτά, ενώ στη Professional Edition μπορείτε να το τρέξετε για 40 ώρες. Δεν είναι απλά ένα stress test αλλά σε αυτή τη λειτουργία ελέγχει και τη σταθερότητα των frames ανά δευτερόλεπτο για τη σκηνή που έχετε επιλέξει.

    Η εφαρμογή στο τέλος εμφανίζει ένα μήνυμα επιτυχίας μόνο αν η σταθερότητα του frame-rate είναι τουλάχιστον στο 97 τοις εκατό και αναφέρει αν μειώθηκαν οι συχνότητες λόγω υπερθέρμανσης. Για να το αποκτήσετε αρκεί να ενημερώσετε την εφαρμογή 3DMark στην τελευταία έκδοση.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.