Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα microSD από την SanDisk, χωρητικότητας 200GB

    Η νέα microSD κάρτα θα κυκλοφορήσει με την ονομασία SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition και η χωρητικότητας της, αρκεί για 20 ώρες Full HD video, με βάση την εταιρία. Η ταχύτητά της φτάνει τα 90MB/sec σε ιδανικές συνθήκες. Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των $400 δολαρίων, δηλαδή σε τετραπλάσια τιμή από αυτή που κοστολογείται η αντίστοιχη των 128GB και θα καλύπτεται με 10 χρόνια εγγύηση. Θα είναι διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες.

     

    Επιπλέον της παραπάνω κάρτας, η SanDisk ανακοίνωσε δύο επιπλέον μοντέλα των 64GB και 32GB οι οποίες είναι σχεδιασμένες για βαριά χρήση. Είναι μέρος της σειράς καρτών High Endurance Video Monitoring (HEVM), με το μοντέλο των 64GB να μπορεί να αντέξει 10000 ώρες συνεχόμενης εγγραφής 1080p, ενώ το μοντέλο των 32GB 5000 ώρες. Το κόστος τους είναι αντίστοιχα $85 δολάρια για το μοντέλο των 32GB και $150 δολάρια για το μοντέλο των 64GB.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.