Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα P614 & P614 BT ακουστικά από ARCTIC

    Με τα νέα ακουστικά της ARCTIC, τα P614 και τα P614 BT, βιώνετε τη μουσική όπως είναι πραγματικά. Βελτιωμένοι οδηγοί από νεοδύμιο, αποδίδουν τέλεια τα τραγούδια μέχρι και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, με πλούσιο, πολύπλευρο και κρυστάλλινο ήχο. Χάρις τα μαλακά μαξιλαράκια και τη δερμάτινη στήριξη για το κεφάλι τα αισθάνεστε άνετα ακόμα και μετά από ώρες. Και δεν χρειάζεται να τα βγάλετε όταν έχετε κλήση. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε, κάνοντας εύκολη την εναλλαγή μεταξύ μουσικής και τηλεφωνικών κλήσεων.
    Ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες λόγω της ασύρματης σύνδεσης προσφέρουν τα P614 BT. Με ένα εξελιγμένο Bluetooth chipset τελευταίας γενιάς δεν χάνετε καμία λεπτομέρεια στον ήχο. Μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα με το κινητό, το tablet ή και το PC σας. Διαθέτει τεχνολογία NFC, κάνοντας έτσι τη σύνδεση ακόμα ευκολότερη. Η ενσωματωμένη lithium polymer μπαταρία διαρκεί 30 ολόκληρες ώρες, για να απολαύσετε τη μουσική σας όσο εσείς επιθυμείτε. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση τα P614 για £22.99 αντί των £62.99 και τα P614 BT για £33.99 αντί των £70.99, μόνο από το Amazon.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.