Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο οικονομικό PC case από την SilverStone

    .
    Το PS13 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και πλαστικό και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με παράθυρο και μία χωρίς. Είναι βαμμένο μέσα έξω με μαύρο χρώμα, και μπορεί να δεχτεί μητρικές διαστάσεων έως και ATX, στάνταρ τροφοδοτικά ATX και κάρτες γραφικών με μήκος έως και 41,4 εκατοστά. Η έκδοση χωρίς παράθυρο μπορεί να δεχτεί σύστημα ψύξης του επεξεργαστή με ύψος έως και 162 χιλιοστά, με αυτήν που έχει παράθυρο να επιτρέπει ύψους έως και 159 χιλιοστών.

     


    ps13 34left


    Το PS 13 διαθέτει δύο θέσεις για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών μπροστά, μία επιπλέον πίσω, καθώς και μία στο κάτω μέρος του. Η έκδοση χωρίς παράθυρο επιτρέπει την τοποθέτηση επιπλέον δύο ανεμιστήρων των 120 χιλιοστών στα πλάγια. Υπάρχουν φίλτρα αέρα, ώστε να εμποδίζεται η είσοδος σκόνης στο εσωτερικό του κουτιού, τα οποία είναι και εύκολα αφαιρούμενα, ώστε να δίνεται η δυνατότητα καθαρισμού τους, ενώ πίσω από την μητρική υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση συστημάτων ψύξης του επεξεργαστή, χωρίς την αφαίρεση της μητρικής.

     

     

    ps13b W 34left

     


    Διαθέτει δύο θέσεις 5,25 και μία των 3,5 για οπτικά μέσα αποθήκευσης, floppy, ή front panels, καθώς επίσης και θέσεις για επιπλέον έναν δίσκο 3,5'' στο κάτω μέρος του κουτιού και δύο 3,5'' ή 2,5'' στα πλάγια. Δύο USB 3.0 υποδοχές καθώς και οι συνήθεις είσοδος και έξοδος ήχου βρίσκονται στην πρόσοψη του κουτιού.

     


    ps13 34left Top back inside

     


    Το PS13 θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Ιανουαρίου προς 41,25 ευρώ, χωρίς τον φόρο. Στην συσκευασία θα συμπεριλαμβάνεται και ένας ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών.

     


    ps13 14


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.