Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Xiaomi Mi Notebook Pro, με επεξεργαστή Intel 8ης γενιάς και Nvidia κάρτα γραφικών

    Πέρσι το καλοκαίρι σας γράφαμε για την είσοδο της Xiaomi στην αγορά των laptops και ιδιαίτερα αυτή των ultrabooks. Η εταιρία ανακοίνωσε έναν νέο φορητό αυτές τις μέρες, με τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel, αρχιτεκτονικής Coffee Lake, αλλά και κάρτα γραφικών της Nvidia. Αν το περσινό μοντέλο στόχευε το Macbook Air της Apple, με το νέο φορητό η Xiaomi δείχνει να στοχεύει το Macbook Pro.

     

    Το νέο Xiaomi Mi Notebook Pro διαθέτει οθόνη IPS των 15,6'', η οποία προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3, με ιδιαίτερα λεπτά bezels. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1920x1080 pixels, η φωτεινότητα της οθόνης είναι 300 nits, καλύπτεται το 72% του NTSC χρωματικού προτύπου, ενώ οι γωνίες θέασης φτάνουν τις 170 μοίρες.Οι διαστάσεις του Mi Notebook Pro είναι 360,7 x 243,6 x 15,9 χιλιοστά και το βάρος του 1,95 κιλά. Τα σασί του είναι εξολοκλήρου μεταλλικό.

     

    Xiaomi-Mi-Notebook-Pro 1.jpg

     

    Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι της Intel, όπως προαναφέρθηκε, με τον αγοραστή να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Core i5-8250U και 8GB μνήμης, Core i7-8550U με επίσης 8GB μνήμης και Core i7-8550U με 16GB μνήμης. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα γραφικών είναι η Nvidia GeForce MX150. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγέθους 256GB τύπου SSD.

     

    Xiaomi-Mi-Notebook-Pro 2.jpg

     

    Xiaomi-Mi-Notebook-Pro 4.jpg

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, δύο θύρες USB Type-C, δύο θύρες USB 3.0 Type-A, μία HDMI, SD card reader, αλλά και υποδοχή 3,5 χιλιοστών για headset. Η μπαταρία του Mi Notebook Pro είναι των 60Wh και υποστηρίζει fast charging τεχνολογία, επιτρέποντας την φόρτισή της έως το 50%, σε 35 λεπτά.

     

    Xiaomi-Mi-Notebook-Pro 3.jpg

     

     

     

    Το νέο Xiaomi Mi Notebook Pro θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην Κινεζική αγορά, ήδη μαγαζιά όπως το GearBest το έχουν προσθέσει στους καταλόγους τους. Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 860 δολάρια και να ξεπερνάει τα $1000 για την κορυφαία έκδοση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.