Jump to content



  • yanni
    yanni

    Οκτώ νέες μητρικές FM2+ από την MSI για τους Godavari

    .
    Όπως και στην περίπτωση των Godavari, οι μητρικές της MSI φαίνεται να είναι ουσιαστικά νέες εκδόσεις μητρικών που ήδη διατίθενται στην αγορά. Και οι οκτώ μητρικές φέρουν το "V2" στις ονομασίες τους και εκτός των Godavari θα υποστηρίζουν και όλους τους Kaveri της σειράς 7000, αλλά και τους παλαιότερους FM2 επεξεργαστές των σειρών 6000 και 5000 (Richland και Trinity).

     

    Στα οκτώ αυτά μοντέλα υπάρχουν μητρικές ATX, micro-ATX και mini-ITX, οι οποίες έρχονται με όλο τον εξοπλισμό που περιμένει κάποιος να βρει σε μια σύγχρονη μητρική, όπως LAN, PCI Express 3.0 x16, SATA 6Gb/s, USB 3.0 και USB 2.0 θύρες, RAID, καθώς και δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών οθονών. Οι μητρικές βασίζονται στα A88X, A78 και A68H chipsets της AMD και θα αποτελούν ιδιαίτερα οικονομικές επιλογές, για όποιον θέλει να στήσει ένα χαμηλού κόστους σύστημα.

     

    Παρόλο το ότι οι μητρικές δεν ανήκουν στην hi end κατηγορία, έρχονται με υψηλής ποιότητας υλικά, Military Class 4 όπως τα χαρακτηρίζει η MSI, προστασία από την υγρασία, την υψηλή θερμοκρασία και τον ηλεκτρομαγνητισμό, ενώ όλες οι υποδοχές διαθέτουν επιπλέον προστασία από βραχυκύκλωμα. Τα παραπάνω εγγυώνται την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία τους, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

     

    MSI Godavari mobos

     

    Περισσότερες πληροφορίες για κάθε μία από αυτές τις μητρικές μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links
    A68HM-E33 V2

     

    A88XM-E45 V2

     

    A78M-E35 V2

     

    A88XM-P33 V2

     

    A78M-E45 V2

     

    A88X-G41 PC Mate V2

     

    A88XM-E35 V2

     

    A88XI AC V2


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.