Jump to content



  • yanni
    yanni

    Προβλήματα σε PCs με Avast και το τελευταίο update της Microsoft

    Ειδικότερα, υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το Avast, μετά το πέρασμα του τελευταίου update της Microsoft με κωδικό KB3000850, αδυνατούσαν έπειτα από επανεκκίνηση να μπουν στο λειτουργικό ή να περάσουν άλλες διορθώσεις. Η Avast ανακοίνωσε ότι επιβεβαίωσε το πρόβλημα στα εργαστήριά της και ότι έχει ήδη διαθέσιμη μια διόρθωση για το πρόγραμμά της, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη από την Παρασκευή. Ακόμα όμως και με την εν λόγω διόρθωση, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι συνεχίζουν να έχουν προβλήματα. Σύμφωνα με την Avast, το πρόβλημα παρουσιάστηκε διότι το συγκεκριμένο windows update έκανε κάποιες νέες κλίσεις στην μνήμη, με τις οποίες το Avast δεν είναι πλήρως συμβατό.

    Το update του Νοεμβρίου της Microsoft για τα Windows 8.1, περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό διορθώσεων, αλλά και νέων χαρακτηριστικών για τους χρήστες του λειτουργικού, όπως είναι υποστήριξη για επιπλέον hardware, ανανεωμένα language packs, βελτιωμένα web services και καλύτερη διαχείριση. Δεδομένου ότι το update εγκαθίσταται αυτόματα σε όσους υπολογιστές έχουν ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή, αν βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας παράλληλα με το Avast και διαπιστώνετε προβλήματα, η πιο απλή και σίγουρη λύση είναι η απεγκατάσταση του Avast μέχρι να επιλυθούν πλήρως τα όποια προβλήματα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.