Jump to content



  • yanni
    yanni

    Σύγκριση όλων των εκδόσεων Windows 10

    .
    Η Microsoft είχε αποκαλύψει τον Μάιο τις διάφορες εκδόσεις των Windows 10, αλλά χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους, με τις γενικόλογες περιγραφές να επιτρέπουν μόνο υποθέσεις ως προς το τι θα υποστηρίζει ή τι δεν θα υποστηρίζει η κάθε έκδοση. Τελικά προχτές η εταιρία δημοσίευσε πίνακες οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στα χαρακτηριστικά που θα υποστηρίζει η κάθε μία έκδοση, τοποθετώντας τις εκδόσεις Home, Pro, Enterprise και Educational δίπλα δίπλα για εύκολη σύγκριση.

     

    Η Home όπως αναμενόταν είναι η έκδοση με τα λιγότερα χαρακτηριστικά, ενώ η Enterprise η μόνη που διαθέτει προαιρετικά Long Term Servicing. Η Pro βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο όσον αφορά το πλήθος χαρακτηριστικών που υποστηρίζει, ενώ η Educational είναι παρόμοια με την Enterprise. Μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω PDF αν επιθυμείτε να έχετε πρόχειρο τον πίνακα με τα χαρακτηριστικά: Windows 10 Editions Compare

     

    win10fundamentals


    win10management


    win10asaservice


    win10security


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.