Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Τα Windows 10 είναι εγκατεστημένα σε 400 εκατομμύρια συσκευές

    Στο τέλος Ιουνίου, έντεκα μήνες από την αρχική κυκλοφορία τους, τα Windows 10 ήταν εγκατεστημένα σε πάνω από 350 εκατομμύρια συσκευές. Σήμερα στο συνέδριο Ignite, τρεις μήνες μετά, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρίες βρίσκεται σε πάνω από 400 εκατομμύρια συσκευές.

     

    Από τον Αύγουστο, ο ρυθμός εγκατάστασης των Windows 10 σταθεροποιήθηκε σε περίπου 800.000 με 900.000 εγκαταστάσεις ανά ημέρα, εκτός από τις περιόδους των εορτών, όπου σημειώθηκε μία άνοδος λόγω των αυξημένων αγορών αλλά και από την κυκλοφορία του Xbox One, ανεβάζοντας τις ημερήσιες εγκαταστάσεις στο ένα εκατομμύριο.

     

    1474896776-windows-10-installations-2016-09.jpg

     

    Ογδόντα οκτώ ημέρες πέρασαν από την τελευταία ενημέρωση και αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός των εγκαταστάσεων ελαττώθηκε  από τις 29 Ιουλίου, όπου ο ρυθμός έπεσε από τον μέσο όρο των 909,000 νέων εγκαταστάσεων ημερησίως στις 568.000, νούμερο που παραμένει μεγάλο, αν και αντιπροσωπεύει μία μείωση της τάξεως του 38 τοις εκατό.

     

    Η μείωση στις εγκαταστάσεις ήταν αναμενόμενη αφού στις 29 Ιουλίου έληξε η προσφορά για δωρεάν αναβάθμιση των Windows 7 και των Windows 8.1 και σήμερα για να κάνει αυτήν την αναβάθμιση θα χρειαστεί 119 δολάρια. Και χωρίς την ενοχλητική για πολλούς εφαρμογή της Microsoft που μας προέτρεπε κάθε τρεις και λίγο να αναβαθμίσουμε σε Windows 10, σίγουρα η αύξηση των εγκαταστάσεων στο μέλλον θα παραμείνει στα χαμηλά σημερινά επίπεδα.

     

    Το Ιούλιο η Microsoft παραδέχτηκε ότι δεν θα πετύχει το στόχο του ενός δισεκατομμυρίου εγκαταστάσεων των Windwos 10 μεχρι το 2018, τον οποίο είχε ανακοινώσει από τον Απρίλιο του 2015. Η εταιρία είναι σίγουρη ότι θα πετύχει αυτόν τον αριθμό, απλώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.