Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Android Nougat θα ονομάζεται η νέα έκδοση του Android

    H Google ανακοίνωσε το επίσημο όνομα του Android N, το οποίο δεν θα είναι τελικά Nutela όπως πίστευαν μερικοί, αφού έγιναν και τα απαραίτητα αποκαλυπτήρια του σχετικού αγάλματος στον κήπο έξω από τα γραφεία της Google.

     

    Η Google πρωτοκυκλοφόρησε το Android N Developer Preview τον Μάρτιο αλλά επίσημα ανακοίνωσε την έβδομη έκδοση του Android στο συνέδριο Google I/O developer τον Μάιο. Τότε η εταιρία ζήτησε από τους χρήστες να προτείνουν αυτοί ονόματα για την νέα έκδοση του Android.

     

    To Android Nougat αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες αλλά αξίζει να σημειώσουμε ότι η τρέχουσα έκδοση του Android, με το όνομα  Marshmallow, είναι εγκατεστημένη στο 10.1% μόνο των συσκευών Android. Ο κατακερματισμός αυτών των πολλών εκδόσεων του Android αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πλατφόρμας αυτής. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως κατανέμονται οι διάφορες εκδόσεις του android :

     

    Screenshot.png

     

    Επίσημα η εταιρία δεν ανακοίνωσε σε ποια έκδοση του Andoroid αντιστοιχεί το Android Nougat αλλά σύμφωνα με διαρροές θα είναι η έβδομη, ενώ η Marshmellow ήταν η έκτη. 

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.