Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    [Computex 2015] H Corsair αποκαλύπτει το πρώτο της SFX τροφοδοτικό, το SF600

    Το τροφοδοτικό αυτό με το οποίο είναι εφοδιασμένο το HTPC της εταιρίας, το Bulldog και μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ ακόμα και για μία Nvidia GeForce Titan X μαζί φυσικά με έναν ισχυρό επεξεργαστή.

     

    Η μέγιστη ισχύς του είναι 600W, όπως καταλαβαίνουμε από το όνομά του και έχει πιστοποίηση 80 PLUS Gold. Ενώ συνήθως βρίσκουμε θορυβώδεις ανεμιστήρες στα 80 mm σε τέτοιου μεγέθους τροφοδοτικά, σε αυτό η Corsair κατάφερε να χωρέσει έναν ανεμιστήρα στα 92 mm.

     

    O μεγαλύτερος ανεμιστήρας, ο οποίος έχει χαμηλότερες στροφές είναι λιγότερο θορυβώδης και παράλληλα μπορεί να ψύξει ικανοποιητικά το τροφοδοτικό. Ο αρχικός κατασκευαστής του τροφοδοτικού είναι η εταιρία High Power, η οποία έκανε μία δυνατή είσοδο στην αγορά των τροφοδοτικών SFX, όπου μεχρι τώρα κυριαρχούσε η Enhance Electronic.

     

    Για περισσότερες λεπτομέρειες περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Corsair.

     


    corsair Sfx Psu 2

     

    Bd sf600


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.