Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H ενεργοποίηση των Windows 10 έγινε επιτέλους πιο εύκολη

    Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούσε η ενεργοποίηση των Windows, οι χρήστες έπρεπε να κάνουν την αναβάθμιση μέσω του λειτουργικού τους διατηρώντας τα αρχεία τους και τις εφαρμογές τους. Ο μόνος τρόπος για μία καθαρή εγκατάσταση ήταν να κάνουν reset αφού ολοκληρωνόταν η αναβάθμιση.

     

    Η Microsoft έκανε μερικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί η ενεργοποίηση κάνοντάς την εγκατάσταση των Windows 10 πιο εύκολη χρησιμοποιώντας το κλειδί των Windows 7 ή 8.1 που οι χρήστες ήδη έχουν στην κατοχή τους.

     


    activation Key failed

     

    "Λάβαμε πολλές προτάσεις από τους δοκιμαστές μας για να κάνουμε πιο εύκολη την ενεργοποίηση των Windows 10 σε συσκευές που κάνανε την αναβάθμιση με κλειδιά από υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows 7, των Windows 8 ή των Windows 8.1. Αν εγκαταστήσετε αυτή την έκδοση των Windows 10 Insider Preview σε ένα PC και δεν ενεργοποιηθεί αυτόματα τότε μπορείτε να εισάγετε το κλειδί από Windows 7, Windows 8 ή Windows 8.1 πηγαίνοντας στην επιλογή αλλαγής κλειδιού. Αν κάνετε καθαρή εγκατάσταση μπορείτε επίσης να εισάγετε το κλειδί σας από προηγούμενη εγκατάσταση των Windows στο ίδιο σύστημα".

     

    Μέχρι τώρα ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζουν οι διακομιστές της Microsoft ότι έχετε ένα σύστημα με έγκυρη άδεια για Windows 10 ήταν μόνο αν είχατε κάνει αναβάθμιση από Windows 7 ή 8.1 και έτσι η εταιρία είχε συνδέσει το σύστημά σας με το έγκυρο κλειδί σας από τα προηγούμενα Windows.

     


    win10 insider build 565 activated

     

    Φαίνεται ότι η Microsoft αυτοματοποίησε τη διαδικασία ενοποιώντας τις πληροφορίες που είχε από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις των Windows 7 και των 8.1, με αυτές των διακομιστών που διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις των Windows 10. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παραλείψουν την αναβάθμιση και να κάνουν μία καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το κλειδί από τα Windows 7 ή τα Windows 8.1.

     

    Η επιλογή αυτή προς το παρόν ισχύει μόνο για τους Insiders και υπολογίζεται να ισχύσει για όλους μόλις δοθεί από τη Microsoft ή μεγάλη ενημέρωση του Νοεμβρίου η λεγόμενη "Threshold 2".


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.