Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Εpic Games υποστηρίζει το Blender Foundation με δωρεά 1,2 εκ. δολαρίων

    H Epic Games, στα πλαίσια του προγράμματος 100εκ. δολαρίων "Epic MegaGrants", αποφάσισε να κάνει δωρεά ύψους 1,2 εκ. δολαρίων στο Blender Foundation. Ο σκοπός της δωρεάς είναι να συνεχίσει το  Blender, ως λογισμικό ανοικτού κώδικα 3D δημιουργίας, να βελτιώνει το σύνολο των εργαλείων που δίνουν τη δυνατότητα στους developers να υποστηρίξουν με 3D γραφικά, κίνηση και ειδικά εφέ.

     

    Η πρωτοβουλία "Epic MegaGrants" έχει στόχο να ενισχύσει τους game developers, τους δημιουργούς στον χώρο της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, φοιτητές, εκπαιδευτικούς αλλά και developers εργαλείων που κάνουν εξαιρετική δουλειά με την Unreal Engine ή βελτιώνουν τις 3D δυνατότητες open source εργαλείων.

     

    Ο Tim Sweeney, ιδρυτής και CEO της Epic Games, δήλωσε ότι τα εργαλεία ανοικτού λογισμικού, οι βιβλιοθήκες και οι πλατφόρμες είναι όλα εξαιρετικά σημαντικά για το οικοσύστημα της βιομηχανίας ψηφιακού περιεχομένου. Συμπλήρωσε ακόμα ότι το Blender είναι μια διαχρονική αξία στην κοινότητα της ηλεκτρονικής τέχνης και η εταιρεία του σκοπεύει να διασφαλίσει την πρόοδό του για το καλό όλων των δημιουργών περιεχομένου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.