Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    H Dell αναβαθμίζει τα συστήματα Alienware με νέο hardware και χαρακτηριστικά Dynamic Overclocking

    23535 a984cb4e 945 556

     


    Και τα τρία μοντέλα έχουν θύρες USB Type-C με USB 3.1 και υποστήριξη Thunderbolt 3. Το νέο Thunderbolt 3 υποστηρίζει ταχύτητες 40Gbps μέσω του interface USB Type-C και μπορεί να μεταφέρει μέχρι 100W ισχύς στις συσκευές. Περιλαμβάνεται το νέο PCIe SSD με υποστήριξη 4 GB/s και επίσης το Killer Wireless-AC 1535 και Killer E2400 High-Performance GbE controller.

     

    Όσον αφορά την αναβάθμιση της επίδοσης , έχουν όλα επεξεργαστές Intel Skylake και το νέο χαρακτηριστικό dynamic overclocking , που παρακολουθεί διαρκώς τα κατώτατα όρια της θερμοκρασίας για να εξασφαλίσει την βέλτιστη απόδοση της CPU.

     

    Το Alienware 18 γύρισε!

     

    Η εταιρεία επίσης επανέφερε ένα από τα δυνατότερα gaming notebooks που φτιάχτηκαν ποτέ, το Alienware 18. Έχει οθόνη 18 ιντσών , dual graphics, αναβαθμιζόμενη CPU με υποδοχές , μέχρι 32 GB RAM και μέχρι 4 hard drives.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.