Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Google ανακοινώνει την νέα εφαρμογή Photos και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης

    Η εφαρμογή είναι άμεσα διαθέσιμη στο Play Store, στο App Store της Apple και στο photos.google.com. Η εφαρμογή εκτός από το αυτόματο και online back εστιάζει στην ανάλυση των φωτογραφιών σας και την οργάνωσή τους σε ομάδες. Μοιάζει πολύ με το σύστημα που εφαρμόζει το Flickr στη δική του εφαρμογή, αναλύει δηλαδή το περιεχόμενο της φωτογραφίας και το ομαδοποιεί ανάλογα. Μπορεί επίσης να αναγνωρίζει πρόσωπα και να φτιάξει ομάδες με αυτά. Έτσι με αυτή την οργάνωση, η αναζήτηση μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα.

     


    All three V4

     


    H Google προσφέρει απεριόριστο χώρο για τις φωτογραφίες σας με ανάλυση μέχρι 16 megapixels και βίντεο μέχρι 1080p, αν όμως θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφία ή βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση, τότε ο χώρος αυτός θα αφαιρεθεί από τον συνολικό χώρο των 15GB που δίνει η Google σε όλους τους χρήστες για όλες τις υπηρεσίες της. Αναφέρθηκε επίσης ότι γίνεται μίας κάποιας μορφής συμπίεσης αλλά υψηλής ποιότητας όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες.

     


    Screen Shot 2015 05 26 At 13.49.11

    Screen Shot 2015 05 26 At 13.48.23

     

    Η εφαρμογή διαθέτει και ένα ψηφιακό βοηθό που σας ειδοποιεί όταν έχουν γίνει back up όλες οι φωτογραφίες σας και σας προτείνει μερικά κολάζ, βίντεο και animation που φτιάχνει με τις φωτογραφίες σας και έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε, να τα διαγράψετε και να τα μοιραστείτε με φίλους. Ακόμα ένα σημείο που αξίζει αναφορά είναι η ευκολία με την οποία μπορεί ο χρήστης να μοιραστεί φωτογραφίες, ή ομάδες φωτογραφιών, χωρίς ο παραλήπτης να χρειάζεται να έχει την εφαρμογή. Φτιάχνει μία web gallery και ο παραλήπτης λαμβάνει το link. Δεν είναι κάτι μοναδικό αλλά σίγουρα αποτελεί μία ακόμα ευκολία.

     


    assistant 3

    assistant 2

     

    slide8b framed

    slide8a framed

     

    Η κυκλοφορία του Photos, είναι ένα σημάδι ότι η Google τελικά διαλύει το Google+ στα δυνατότερα του κομμάτια. Το κομμάτι του με τις φωτογραφίες ήταν το πιο δυνατό και τώρα όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν σε ένα ακόμα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Με την κυκλοφορία του Photos η Google γίνεται και αυτή μία από τους μεγάλους παίχτες στην Online αποθήκευση και διαχείριση φωτογραφιών.

     

    Photos Share V4

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.