Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    H HP αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο Gaming Notebook της

    Ο ανταγωνισμός στην αγορά Gaming Notebook είναι ισχυρός και οι κατασκευαστές προσπαθούν τα πάντα για να διαφοροποιηθούν απ' αυτόν. Μερικοί επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, άλλοι στις επιδόσεις, και η HP τώρα προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές με ένα πιο προσιτό Gaming Notebook.

     

    Η σειρά Omen της HP είναι για σοβαρούς παίκτες, αλλά η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το πιο προσιτό notebook Pavilion Gaming, που ξεκινά από τα 899$ και θα αρχίσει να πωλείται στις 8 Νοεμβρίου. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Skylake, οθόνη 720p 15,6 ιντσών, NVIDIA GTX 950 GPU, έως 2 TB αποθήκευση σκληρού δίσκου και έως 16 GB μνήμης RAM.

     

    Υπάρχουν μερικές επιλογές αναβάθμισης διαθέσιμες, όπως μια οθόνη 1080p, μέχρι 1TB hybrid drive ή ένας συνδυασμός 2TB σκληρό δίσκο μαζί με 128GB SSD.

     

    Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια προαιρετική ρύθμιση της κάμερας RealSense, δύο Bang&Olufsen ηχεία, τρεις θύρες USB (δύο εκ των οποίων είναι USB 3.0), έξοδο HDMI και μια υποδοχή Ethernet.

     

    24029-24effdfb_471_400.jpg

     

    24029-a3d40f97_600_338.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.