Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Microsoft ξεκινάει παγκοσμίως τη διάθεση των Windows 10 στους χρήστες των Windows 8.1 και Windows 7

    win10 icon In system tray

     

    Αφού έγινε η κράτηση τα Windows σιγά σιγά κατέβασαν τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10 και τα αποθήκευαν σε ένα προσωρινό φάκελο. Όταν όλα τα αρχεία και οι οδηγοί για το συγκεκριμένο σύστημα είχαν κατέβει τότε η εφαρμογή βγάζει μία ειδοποίηση ότι η αναβάθμιση μπορεί να ξεκινήσει όποτε επιθυμεί ο χρήστης.

     

    Η διαδικασία αναβάθμισης δεν απαιτεί κάποια επέμβαση από τον χρήστη και θυμίζει αναβαθμίσει OTA σε iOS και Android. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, ο χρήστης χρειάζεται να παραμετροποιήσει μερικά πράγματα και είναι έτοιμος. Θυμίζουμε ότι τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 δικαιούνται οι νόμιμοι κάτοχοι αδειών των Windows 7 και 8.1.

     

    Η εφαρμογή GWX ξεκίνησε από σήμερα να ειδοποιεί τους χρήστες και ήδη στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι εγκαταστάσεις του νέου λειτουργικού. Βέβαια με 350 εκατομμύρια εγκαταστάσεις οι οποίες είναι δηλωμένες παγκοσμίως, αναμένεται να "γονατίσει" το Intenet καθώς η Microsoft έχει δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος του συνολικού bandwidth. Υπολογίζεται δε, ότι γίνονται 16 εγκαταστάσεις των Winodows 10 το δευτερόλεπτο σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο.

     

    https://twitter.com/jonathansampson/status/626308967271038976

     

    Για όσους δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία της αναβάθμισης από το Windows Update και την εφαρμογή GWX, η Microsoft διαθέτει τα αρχεία εγκατάστασης σε μορφή ISO τα οποία οι χρήστες που θέλουν να κάνουν την αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να τα γράψουν σε ένα DVD ή σε ένα USB flash και να κάνουν την εγκατάσταση από εκεί.

     

    Σε αυτή τη σελίδα της Microsoft μπορείτε να κατεβάσετε το "Μedia Creation Tool", το οποίο όχι μόνο κατεβάζει την έκδοση που εσείς θέλετε (ανάλογα από ποια έκδοση αναβαθμίζετε) αλλά και δημιουργεί το bootable μέσο από το οποίο θα κάνετε την αναβάθμισή σας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.