Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H MSI κυκλοφορεί τη X99A Godlike Gaming μητρική

    Πρόκειται για την πρώτη μητρική με RGB LED και υποστηρίζει πάνω από 2000 χρώματα και φωτισμούς. Όσοι προτιμούν να συναρμολογούν το σύστημά τους μόνοι τους συνήθως χρησιμοποιούν διάφορους φωτισμούς και η MSI φαίνεται ότι απευθύνεται σε αυτό το κομμάτι της αγοράς. Το σύστημα φωτισμού ονομάζεται Mystic Light και ελέγχει τα LEDs και τα εφέ με την εφαρμογή MSI Gaming App που είναι διαθέσιμη για desktop αλλά και για android.

     

    H X99A Godlike διαθέτει επίσης και την τεχνολογία Audio Boost 3 Pro για καθαρότερο ήχο χωρίς απώλειες λόγω συμπίεσης και την τεχνολογία ήχου Nahimic την οποία συναντήσαμε στα laptop που παρουσίασε η εταιρία στην Computex 2015.

     

    Επίσης υποστηρίζει τις συνδέσεις Turbo M.2 (με πλήρη χρήση του εύρους της PCIe 3.0 x4), SATA Express και θύρες USB 3.1. Συγκεκριμένα διαθέτει μία θύρα Turbo M.2, 10 θύρες SATA 6Gbps και μία SATA Express, μία θύρα USB 3.1 Type-C, μία θύρα USB 3.1 Type-A, 8 θύρες USB 3.0 και έξι ακόμα θύρες USB 2.0. Επίσης υποστηρίζει τη σύνδεση NVMe και την νεοφώτιστη θύρα U.2 (πρώην SFF-8638). Επίσης κάνει χρήση και των 40 PCIe lanes που είναι διαθέσιμα στη πλατφόρμα του Χ99 με πέντε PCIe 3.0 x16 slots.

     

    34c

     

    Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει επιπλέον pins (2,036) στο socket του επεξεργαστή που σύμφωνα με την MSI βοηθάει στον υπερχρονισμό τους Haswell-E επεξεργαστές. Το ονομάζει Turbo Socket και βοηθάει και στον υπερχρονισμό των μνημών DRR4 με χαμηλότερα timmings και αυξημένη σταθερότητα.

     

    Επίσης διαθέτει το λογισμικό Killer DoubleShot-X3 Pro το οποίο μπορεί να συνδυάζει τα δύο Killer Ethernet chips και το Killer 1535 Wi-Fi. Αυτό σημαίνει ότι ενσύρματα και ασύρματα μπορούν να δουλεύουν παράλληλα αυξάνοντας το εύρος το οποίο σύμφωνα με την MSI φτάνει στα 2.867 Gbps.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.