Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Samsung ανακοίνωσε το νέο της smartwatch, το Gear S3

    Το Gear S2 της περασμένης χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα ενα από τα καλύτερα που κυκλοφόρησαν. Μετά από μερικές γενιές μάλλον αποτυχημένων προσπαθειών, η εταιρία αποφάσισε να κρατήσει ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, τη ώρα που άλλες εταιρίες φόρτωναν τα έξυπνα ρολόγια τους με διάφορα καλούδια.

     

    Φέτος όμως στην IFA 2016 η Samsung ανακοίνωσε το S3 που δεν παρέμεινε στην ίδια φιλοσοφία. Σε συνεργασία με τον Ελβετό σχεδιαστή ρολογιών Yvan Arpa αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πιο φανταχτερό smartwatch με αρκετά μεγάλη διάσταση. Το S3 έχει διάμετρο 43 mm, με συνολική διάμετρο σώματος 46 mm.

     

    Gear-S3_frontier_Spec_main_1.jpg        Gear-S3-classic-Spec-main-1.jpg
     
    Υπάρχουν δύο εκδόσεις του S3: το Classic και το Frontier. Το δεύτερο έχει πιο ανθεκτικό σχεδιασμό  με πιστοποίηση IP68 (αδιάβροχο μέχρι το ένα μέτρο) και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE option. Και τα δύο έχουν την ίδια διάσταση των 46 mm με οθόνη AMOLED 1.3" αλλά και το ειδικό κρύσταλλο Gorilla Glass SR+.

     

     

    Η μπαταρία έχει βελτιωθεί και είναι στα 380mAh. Η εταιρία δεν έχει εκδώσει τα επίσημα χαρακτηριστικά αλλά ανέφερε ότι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 με 4 ημέρες ανά φόρτιση. Το στεφάνι είναι περιστρεφόμενο και επιτρέπει στον χρήστη εύκολα να απαντάει ή να απορρίπτει κλήσεις, να κλείνει ή να ακυρώνει υπενθυμίσεις και ξυπνητήρια.

      


    Το S3 έχει ένα ενσωματωμένο ηχείο και αρκετούς αισθητήρες όπως βαρόμετρο, υψόμετρο και GPS. Οι κάτοχοί του μπορούν να κάνουν streaming μουσική από το Spotify κατευθείαν στο ρολόι μέσω WiFi ή LTE για το Frontier.  Σύμφωνα με τη Samsung το S2 θα παραμείνει στην αγορά και θα λάβει αναβάθμιση του λογισμικού του. Η τιμές τους αναμένονται να ανακοινωθούν από την εταιρία. Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στον χρόνο.

     

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους.

     

    GearS3_Comparison_Infographic_Main_1.jpg

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.