Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Samsung δείχνει ποιος είναι το αφεντικό ανακοινώνοντας PCIe Gen4 SSD με ταχύτητες μέχρι 8 GB/s και χωρητικότητες μέχρι 30ΤΒ

    H Samsung ανακοίνωσε τον ολοκαίνουριο PM1733 SSD που θα εκμεταλλεύεται πλήρως το PCIe Gen4. Ο PM1733 πιθανότατα αποτελείται από υποσυστήματα εσωτερικής παραγωγής της Samsung, όπως proprietary controller του οποίου το όνομα δεν γνωρίζουμε ακόμα και 5ης γενιάς 512Gb TLC (triple-level cell) V-NAND chips.

     

    Σύμφωνα με την Samsung, ο PM1733 θα επιτυγχάνει ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης μέχρι 8BG/s και 1.500.000 IOPS. Εάν αυτές οι επιδόσεις αποδειχτούν αληθινές, τότε ξεκάθαρα μιλάμε για τους πιο γρήγορους SSD της αγοράς, καθώς οι μέχρι τώρα SSD που εκμεταλλεύονται το PCIe Gen4 επιτυγχάνουν μέχρι 5GB/s.

     

    2.jpeg

     

    Ο PM1733 θα έρχεται σε δύο φυσικές εκδοχές. Τα μοντέλα με διεπαφή U.2 θα υποστηρίζουν χωρητικότητες μέχρι 30.72ΤΒ. Τα μοντέλα HHHL (half height, half length) θα αξιοποιούν μέχρι 8x PCIe Gen4 lanes και μέγιστη χωρητικότητα 15.36ΤΒ. Ένα από τα μοντέλα U.2 θα υποστηρίζει dual-port technology, που σημαίνει ότι το drive θα είναι προσβάσιμο ταυτόχρονα από δύο διαφορετικά συστήματα. 

     

    Η κυκλοφορία των νέων SSD αναμένεται εντός του τρέχοντος τριμήνου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμολόγηση, αλλά, καθώς πρόκειται για enterprise-grade προϊόν, είναι σίγουρο ότι οι τιμές θα είναι ανάλογες...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.