Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Sharkoon ανακοίνωσε το SHARK ZONE K20 Gaming πληκτρολόγιο

    Το φωτιζόμενο SHARK ZONE K20 πληκτρολόγιο είναι εντυπωσιακό στην εμφάνιση αλλά και προσφέρει απλή λειτουργία και ευκολία στη ρύθμισή του. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του μέσω των πλήκτρων και έτσι δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί λογισμικό.

     

    193a

     

    Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο και προσφέρει μία σταθερή πλατφόρμα πάνω στο γραφείο σας. Διαθέτει δύο αντιολισθητικές βάσεις για τις παλάμες οι οποίες αφαιρούνται και μπορούν να πλυθούν αν αυτό είναι απαραίτητο. Και όπως όλα τα πληκτρολόγια αυτής της σειράς, και στο K20 συνδέεται με το σύστημα με ένα κίτρινο καλώδιο με επίχρυσο βύσμα USB.

     

    Ρυθμίσεις στον φωτισμό και στα χρώματα γίνονται εύκολα μέσω των SHARK ZONE πλήκτρων λειτουργιών. Έτσι μπορείτε να ορίσετε τον οπίσθιο φωτισμό σε άσπρο, κόκκινο, και μπλε μέσω ενός shortcut. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα εφέ και την ένταση του φωτισμού. Ο χρήστης μπορεί να κλειδώσει όποια πλήκτρα του πληκτρολογίου επιθυμεί όπως το Windows Key, και τα πλήκτρα WASD μπορούν να αλλάξουν εικονικά στα arrow keys.

     

    193b

     

    Κάνοντας τη χρήση του πιο εύκολη το Κ20 διαθέτει επτά πλήκτρα λειτουργιών για την αναπαραγωγή πολυμέσων. Με ένα πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί ο χρήστης να ανοίξει την αναπαραγωγή πολυμέσων, τον περιηγητή, και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως επίσης και η ρύθμιση της έντασης του ήχου.

     

    Το Sharkoon SHARK ZONE K20 Gaming πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο στα 34.99 € σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.