Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Thermalright ανακοινώνει τη νέα Macho Direct ψύκτρα

    Περιμένουμε ότι η ψύκτρα αυτή θα φτάσει στην κορυφή των πωλήσεων ψυκτρών HDT χάρις στην ειδική σχεδίασή της. η οποία είναι βασισμένη στη δοκιμασμένη σχεδίαση Macho-Design και απευθύνεται σε πελάτες που ψάχνουν μια αποδοτική ψύκτρα με χαμηλή τιμή.

     

    100700732 2

     

    Η επιτυχημένη σχεδίαση του σώματος η οποία έχει το κέντρο βάρους στο πίσω μέρος δεν έχει αλλάξει. Η Macho Direct επίσης χρησιμοποιεί τον ειδικό σχεδιασμό των αλουμινένιων fins τα οποία διαθέτουν πολύ μικρή αντίσταση στον αερα και είναι σχεδιασμένα για ανεμιστήρες χαμηλών στροφών. Επίσης διάφορα ανοίγματα στο σώμα επιτρέπουν την βέλτιστη ροή του αέρα.

     


    100700732 7

     

    Το βασικό χαρακτηριστικό της Macho Direct είναι τα ειδικά σχεδιασμένα heat pipes, τα οποία επιτρέπουν την αποδοτικότερη απαγωγή θερμοκρασίας από τον επεξεργαστή. Η πατενταρισμένη σχεδίαση των heatpipes, οι οποίες δεν είναι εντελώς επίπεδες επιτρέπουν στη Macho Direct επιδόσεις οι οποίες είναι εξαιρετικές για μία ψύκτρα HDT (δηλαδή μία ψύκτρα στην οποία τα heatpipes ακουμπούν κατευθείαν στον επεξεργαστή).

     

    Ακόμα ένα βασικό χαρακτηριστικό της Macho Direct είναι το μειωμένο της ύψος το οποίο λόγω της HDT σχεδίασης ειναι τέσσερα χιλιοστά χαμηλότερη από τη Macho Rev. B. Έτσι αυξάνεται η συμβατότητα με περισσότερα κουτιά και το επίσης μειωμένο βάρος της με τον ανεμιστήρα εγκατεστημένο φτάνει τα 820g.

     


    100700732 4

     

    Ένας PWM ανεμιστήρας TY 140 Black συμπεριλαμβάνεται με την ψύκτρα, ο οποίος είναι εφοδιασμένος με ένα μοτέρ "Enhanced Hyper-Flow Bearing". Χάρις στις χαμηλές στροφές έναρξης λειτουργίας του, δηλαδή τις 300 στροφές το λεπτό, και τη μέγιστη ταχύτητα των 1300 στροφών ανά λεπτό, ο ανεμιστήρας είναι σχεδόν αθόρυβος με μόλις 15 - 21 dB(a).

     

    Στη Γερμανία η Macho Direct θα πωλείται αποκλειστικά στο Mindfactory AG. με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 36.99 € με το ΦΠΑ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.