Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Zalman ανακοίνωσε το νέο της κουτί X7

    Η Zalman παρουσίασε στην φετινή Computex το νέο της ATX full-tower κουτί X7, ένα πραγματικά μεγάλο κουτί το οποίο κάνει τις συνηθισμένα ΑΤΧ μητρικές να φαίνεται ότι είναι micro-ATX μητρικές εγκατεστημένες σε mid-tower. 

     

    Το Χ7 εκτός από ATX, υποστηρίζει μητρικές EATX, SSI-EEB, XL-ATX, και HPTX. Το X7 διαθέτει ένα σχεδιασμό δύο διαμερισμάτων με χώρο για κάρτες γραφικών μέχρι και 50 εκατοστών.

     

    zalman-x7-prototipo-jpg-307e492c7145b1db04d94defcd6d88120.jpgzalman-2b.jpg

     

    Οι θέσεις για τους δίσκους βρίσκονται στο κάτω μέρος του κουτιού. Με τους δίσκους τοποθετημένους εκεί αλλά και πίσω από τη βάση της μητρικής, υπάρχει τεράστιος χώρος για την υδρόψυξή σας. Το κουτί θα έχει προεγκατεστημένους πέντε ανεμιστήρες. Υποστηρίζονται ψυγεία διαστάσεων 520 mm x 140 mm στο πάνω μέρος το οποίο αφαιρείται για πιο εύκολη εγκατάσταση του ψυγείου αλλά και στο  μπροστινό μέρος του κουτιού. Επίσης το Χ7 διαθέτει ροοστάτες για τη ρύθμιση των ανεμιστήρων αλλά και του LED φωτισμού.

     

    86a.jpg

     

    Το κουτί αυτό της Zalman βρίσκεται σε alpha stage σύμφωνα με την εταιρία και θα έχει τιμή 170 δολάρια για την έκδοση από ατσάλι και 200 δολάρια περίπου για την αλουμινένια έκδοση. Αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του χρόνου.

     

    Πηγή : techpowerup


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.