Jump to content



  • yanni
    yanni

    Plato X6 και Newton S6 από την Akasa

    Αν σκέφτεστε να στήσετε κάποιο νέο fanless σύστημα, διαστάσεων NUC, με έναν νέο Intel Skylake ή Broadwell επεξεργαστή, η Akasa ίσως να έχει την λύση. Η εταιρία ανακοίνωσε δύο νέα PC cases, τα Plato X6 και Newton S6 τα οποία είναι για αυτή ακριβώς την δουλειά.

     

    Πιο συγκεκριμένα τα δύο νέα κουτιά είναι ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων και τα αλουμινένια σώματά τους λειτουργούν ως παθητικές ψύκτρες ικανές να απάγουν έως και 45W θερμότητας από επεξεργαστή και chipset. Το Plato X6 έχει διαστάσεις 240 x 247 x 38,5 χιλιοστά και αρκετό χώρο για έναν δίσκο 2,5'' πάχους έως και 9,5 χιλιοστών. Διαθέτει δύο USB 3.0 θύρες, θύρες ήχου, κουμπιά power και reset, αλλά και δέκτη υπερύθρων.

     

    Plato X6 1.jpg

     

    Plato X6 2.jpg

     

    Το Newton S6 από την άλλη έχει διαστάσεις 200 x 176 x 53.5 και παρόμοιες δυνατότητες.  Και τα δύο είναι συμβατά με ένα πλήθος μητρικών για NUC, τόσο για Skylake όσο και για Broadwell επεξεργαστές.

     

    56f980fbd6f70-NewtonS61.jpg

     

    Newton S6 3.jpg

     

    Newton S6 4.jpg

     

    Newton S6 5.jpg

     

    Newton S6 2.jpg

     

     

    Περισσότερα για τα δύο κουτιά της Akasa, μπορείτε να διαβάσετε στο site του κατασκευαστή.

    Akasa Plato X6

    και

    Akasa Newton S6

     

     

    Πηγή: Akasa Unveils Plato X6 and Newton X6 Cases for "Skylake" NUC


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.