Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Tα Windows 10 θα είναι η τελευταία έκδοση των Windows όπως τα ξέρουμε μέχρι τώρα

    "Κυκλοφορούμε τώρα τα Windows 10, και επειδή είναι η τελευταία έκδοση των Windows, ακόμα δουλεύουμε πάνω σε αυτά."

     

    Αυτό δεν σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει άλλες εκδόσεις των Windows μετά τα Wind0ws 10. Αντί για αυτό η εταιρία θα ξεκινήσει να προσφέρει τα "Windows ως Υπηρεσία", με συχνές προγραμματισμένες ενημερώσεις που θα εξελίσσουν συνέχεια το λειτουργικό σύστημα.

     

    Σε πρόσφατη δήλωση, και μετά από έναν πανικό που επικράτησε στα media, εκπρόσωπος της Microsoft ξεκαθάρισε ότι : "Τα σχόλια που έγιναν στο συνέδριο Ignite είναι ενδεικτικά για τον τρόπο που η Microsoft θα παρέχει τα Windows ως υπηρεσία, φέρνοντας καινοτομίες και ενημερώσεις με ένα συνεχή τρόπο, προσφέροντας έτσι το καλύτερο στους καταναλωτές και τους εταιρικούς της πελάτες."

     

    "Δεν συζητάμε για αλλαγή του branding στο μέλλον αλλά οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα Windows 10 θα παραμείνουν ενημερωμένα και θα τρέχουν σε μία μεγάλη ποικιλία συσκευών από PCs μέχρι τηλέφωνα και από το Surface Hub και το HoloLens μέχρι το Xbox. Προσβλέπουμε σε ένα μακρύ μέλλον γεμάτο καινοτομίες των Windows".

     

    Ήδη βλέπουμε πως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί με τις ενημερώσεις ασφαλείας. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τον κύκλο των μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας, ο οποίος είχε το όνομα "Patch Tuesday" και θα ξεκινήσει να παρέχει τις ενημερώσεις αμέσως μόλις είναι έτοιμες.

     

    Με τα Windows 10, η Microsoft σχεδίασε τις βασικές εφαρμογές των Windows όπως το Start Menu και τις ενσωματωμένες εφαρμογές, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ενημερωθούν ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα.

     

    Τα Windows 10 αναπτύχθηκαν έτσι ώστε να μην εξαρτώνται από την συσκευή στην οποία τρέχουν, κάτι που φαίνεται λογικό αφού η εταιρία προσπαθεί να κάνει τα Windows 10 ένα ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα, με ένα ενοποιημένο App Store, το οποίο θα λειτουργεί σε διάφορες συσκευές, είτε είναι τηλέφωνα είτε είναι tablets είτε PC.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.