Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    To 'Display Dock' της Microsoft για τα Lumia 950 και 950 XL θα είναι διαθέσιμο στα $99

    Για να χρησιμοποιήσει κάποιος το Continuum, απλά συνδέει το κινητό με το Display Dock μαζί με το mouse και το πληκτρολόγιο , και μετά το συνδέεις με μία τηλεόραση ή μιά οθόνη , και σε μερικά δευτερόλεπτα θα χρησιμοποιείς το κινητό σου όπως ένα μικρό Windows 10 PC.

     


    Wp 20151006 13 45 20 Pro (2)

     


    Και ενώ αυτή η λειτουργία ίσως να μην ελκύει όλους τους χρήστες , σίγουρα θα είναι χρήσιμο για αυτούς που ψάχνουν μία συσκευή που μπορεί να μετατραπεί σε mini PC. Ακόμα και αν δεν είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία όπως αυτή σε ένα Windows PC, προσφέρει κάποιες από τις πιο βασικές λειτουργίες των Windows 10.

     

    Η ιστοσελίδα της Microsoft βάζει αυτή τη στιγμή το αξεσουάρ στα "προσεχώς" , αλλά σύμφωνα με το PCWorld, η συσκευή αναμένεται τον Νοέμβριο στα 99 δολλάρια. Το Display Dock μπορεί να είναι μικρό αλλά προσφέρει μια σταθερή κατασκευή με διάφορες θύρες (DisplayPort, HDMI, 2 x USB 2.0) που ικανοποιούν τους περισσότερους χρήστες .


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.