Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    To Snapchat ερχεται σε έξυπνα γυαλιά και με νέο όνομα

    Το Snapchat έχει μετονομαστεί το ίδιο και τώρα θα είναι γνωστό ως Snap Inc, μια εταιρεία που θα συνεχίσει τον πρωτογενή ρόλο της ως εφαρμογή για κινητά, ενώ θα εργάζεται επίσης σε hardware. Η Snap Inc εισήγαγε το πρώτο υλικό προϊόν της, που ονομάζεται Spectacles, τα οποία είναι γυαλιά ηλίου που ενσωματώνουν μια βιντεοκάμερα 115 μοιρών.

     

     

     

    Δεν είναι σαφές ποιους στοχεύει η εταιρία με τα γυαλιά, τα οποία μάλιστα δεν φαίνονται ιδιαίτερα ωραία, αφού στερούνται χαρακτηριστικών εκτός της εγγραφής βίντεο, και μπορούν να καταγράψουν μόνο για 10 δευτερόλεπτα κάθε φορά σε μια κυκλική μορφή βίντεο. Επιπλέον, έχουν αρκετά υψηλή τιμή, στα 130$.

    Τα Spectacles μπορούν να κρατήσουν αρκετά βίντεο για να μπορείτε να καταγράψετε όλη την ημέρα σας και με σύνδεση μέσω Bluetooth ή Wi-Fi να μεταφέρετε το περιεχόμενο
    στην εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας.

     

    spectacles

     

     

    Τα γυαλιά θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο και θα πωλούνται σε μαύρο, κιρκίρι, και κοραλλί.Αποτέλεσμα εικόνας για spectacles snap

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.