Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple χάνει τον επικεφαλής σχεδιαστή επεξεργαστών της από την Intel

    Ο ηγέτης των επεξεργαστών της Apple και προγραμματιστής επεξεργαστών ασφαλείας T2, Jeff Wilcox, εγκατέλειψε την Apple για να επανενταχθεί στην Intel για να επιβλέπει την αρχιτεκτονική για όλα τα σχέδια Intel System-on-a-Chip (SoC), σύμφωνα με το AppleInsider.
    Καθώς η Apple οδεύει προς το τέλος της διετούς μετάβασης από την Intel στο δικό της επεξεργαστή Apple, η εταιρεία έχασε τον ηγέτη της ομάδας ανάπτυξης M1. Ο Jeff Wilcox αρχικά εντάχθηκε στην Apple από την Intel το 2013 και τώρα επιστρέφει σε αυτήν την εταιρεία καθώς εργάζεται για την εισαγωγή νέων επεξεργαστών. «Μετά από ένα καταπληκτικό οκτώ χρόνια αποφάσισα να φύγω από την Apple και να επιδιώξω μια άλλη ευκαιρία», έγραψε ο Wilcox στη σελίδα του στο LinkedIn. "Ήταν μια απίστευτη διαδρομή και δεν θα μπορούσα παρά να είμαι περήφανος για όλα όσα καταφέραμε κατά τη διάρκεια του χρόνου μου εκεί, με αποκορύφωμα τη μετάβαση της σε Apple επεξεργαστές με τα SOC και συστήματα M1, M1 Pro και M1 Max. Θα μου λείψουν πολύ όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί μου στην Apple."

    «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι ξεκίνησα μια νέα θέση ως συνεργάτης της Intel, Design Engineering Group CTO, Client SoC Architecture στην Intel Corporation», συνέχισε. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που επέστρεψα να δουλέψω με τις καταπληκτικές ομάδες εκεί για να βοηθήσω στη δημιουργία πρωτοποριακών SOCs. Τα σπουδαία πράγματα είναι μπροστά!" Ο Wilcox επέστρεψε στην Intel στις αρχές Ιανουαρίου 2022. Δεν είναι ακόμη γνωστό με ποιον σκοπεύει να τον αντικαταστήσει η Apple ως Διευθυντή στο τομέα Mac System Architecture, ενώ επίσης δεν έγινε γνωστό αν η Apple προσπάθησε να κρατήσει τον Wilcox.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.