Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Cyberpunk 2077 πέτυχε προπωλήσεις 8 εκατομμυρίων αντιτύπων, κάτι που το καθιστά τη μεγαλύτερη κυκλοφορία ψηφιακού παιχνιδιού όλων των εποχών!

    Το Cyberpunk 2077 έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι υπολογιστή όλων των εποχών, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

     

    Πριν από την άφιξη του Cyberpunk 2077, το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, ήταν το World of Warcraft: Shadowlands, το οποίο έσπασε τα ρεκόρ όταν κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου και πούλησε 3,7 εκατομμύρια αντίτυπα στο ντεμπούτο του.

     

    Πριν από λίγες μέρες, ο εκδότης του World of Warcraft: Shadowlands, Activision, ανέφερε στους επενδυτές ότι η τελευταία επέκταση στο δημοφιλές MMO ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις πρώτης ημέρας κυκλοφορίας στο PC, νικώντας τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, Diablo III, το οποίο πέτυχε 3,5 εκατομμύρια πωλήσεις την ημέρα κυκλοφορίας του.

     

     

    Η εκδότρια εταιρεία του Cyberpunk 2077, CD Projekt, ανακοίνωσε στο Twitter ότι το παιχνίδι πέτυχε, μόνο με τις προπαραγγελίες, πωλήσεις 8 εκατομμυρίων αντιτύπων, συνδυαστικά στις κονσόλες και στους υπολογιστές. Με τους υπολογισμούς του διαδικτυακού PC Gamer, το Cyberpunk 2077 πέτυχε πωλήσεις 4,72 εκατομμυρίων αντιτύπων στο PC μόνο από προπαραγγελίες, κάτι που το καθιστά ως το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις, την ημέρα κυκλοφορίας, όλων των εποχών!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.