Την ίδια στιγμή που προσπαθούν να απλοποιήσουν τα τροφοδοτικά και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους αφαιρώντας όλες τις τάσεις εκτός τα 12V, κατασκευάζουν ως proof-of-concept κάρτες που απαιτούν το PSU να δίνει 48V. Νομίζω είναι μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούν ότι το 12V-2×6 είναι βλακώδης (και επικίνδυνη) επινόηση.
Εξυπνο. Αυξανω τα Volt και ρίχνω τα Ampere. Στην πραξη βεβαια δεν ειναι τοσο απλο. Πολυ εξυπνο ωστόσο, και εφοσον γινεται γιατι να μην ειναι ολες οι high end καρτες στο μέλλον στα 24V ?
Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.
Recommended Comments
There are no comments to display.
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now