Jump to content

chris2756

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Aθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Home cinema, PCs, Gaming

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chris2756's Achievements

  1. chris2756

    Ποιά μητρική B560 κάτω από 100€

    Gigabyte B460M DS-3H, Bios ver. F3. Kαρατσεκαρισμενη, δουλευει εδω και 3 χρονια σχεδον ασταματητα με 10400, ΗyperX 2x16/ddr4/2666, τροφ. Coolermaster MWE 650w. Διστυχως εχει μονο ενα Μ2 slot
  2. chris2756

    IKEA Markus

    Θελω να πω μερικα πραγματα μετα απο χρονια χρισης διαφορων καθησματων γραφειου, ψαξιμο, αποψεις χριστων κτλ. Αποκλειω gaming chairs, αυτο το στυλ μπαγκετ με τα πλαινα μαξιλαρακια εδρας/πλατης, ειναι τελειως αβολο, στο αυτοκινητο προσφερει ισως πλευρικη στηριξη, στο γραφειο δεν χρειαζεσαι κατι τετοι. Δερματινη, πανεμορφο υλικο, αλλα πολυ ζεστο και ξεφτιζει σχετικα γρηγορα. Πολλες ρυθμισεις κανουν ντελικατες και ασταθεις τις πολυθρονες, ανεβαζουν το κοστος. Αναφερομαι σε τιμες 600 και κατω Ε. Στην Ελλαδα οι πολυθρονες γραφειου ειναι πανακριβες σε σχεση με αλλες ευροπαικες χωρες. ΙΚΕΑ ειναι το μαγαζυ που σχεδον ολοι ξερουμε. Σαν e-shop ομως χαλια. Εκανα ηλεκτρονικη παραγγελια, μετα απο 10 ημερες δεν ηξεραν σε ποιο σημειο ηταν η παραγγελια, με ρωτουσε ο υπαλληλος αν ισχυει, αν την παρελαβα και αλλα αννοητα για πελατη πραγματα. ΟΚ τους αγνοησα, πηγα στο κοντινοτερο μου ΙΚΕΑ, αεροδρομιου, (ακομα και η καθαριστρια ηξερε να με καθοδηγισει) Πηρα την πολυθρονα μου κι ολα ΟΚ. Μετα απο 18 ημερες εστειλαν την παραγγελια μου, ενω την ειχα ακυρωσει. Τετοια οργανωση το e-shop τους. Πολυθρονα Marcus. Την εχω 3-8μηνες. Στα θετικα, γερη κατασκευη, μεταλλικα ποδια, σκελετος πλατης, ευρυχωρο καθησμα, ουτε πολυ σκληρο ουτε πολυ μαλακο, ευκολη κυλιση, αναπαυτικο σχημα πλατης, με υφασμα mesh. Το μαξηλαρακι της μεσης, με την πλατη σε καθετη θεση με ανακουφιζει απο χρονιους πονους στην μεση. Μπορει να ταιριαξε στον σωματοτυπο μου, ειναι σταθερο, οχι ρυθμιζομενο. Στα αρνητικα, το μαξηλαρι κεφαλης μου ειναι σχεδον αχριστο. Μονο καμια φορα, οταν βλεπω ταινια κι εχω ρυθμισει την πλατη σε μεγαλητερη κλιση. Τα μπατσα ειναι πολυ χαμηλα, αν ηταν κατα 8-10 εκατ. ψηλοτερα θα στηριζαν τους αγκωνες, οταν πληκτρολογω και ακουμπουν οι βραχυονες στο γραφειο. Το πανω μερος της πλατης δεν ειναι και τοσο ντιζαινατο, για οσους τους ενδιαφερει η εμφανιση. Δεν μπορω να ξερω τι ποιοτητας ειναι το εμβολο του αξονα, ο χρονος θα δειξει. Στα πολυ θετικα ο χρονος εγκυησης και το οτι στο σερβις σου αντικαθιστουν/επισκευαζουν, χωρις ταλαιπορειες. Για μενα οτι πιο vfm, στην κατηγορια της και για τα χρηματα που ζητα. Βεβαια αν μου περισευαν 2000Ε θα επερνα μια Μιλλερ. Στα 200Ε δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο.
  3. chris2756

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Aυτο κανει σε PC? Η ειναι μονο για x-box?
  4. chris2756

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Eχω και τα 3 witchers. Eχω παιξει μονο το πρωτο. Τα 2 & 3 δεν μπορω να παιξω με πληκτρολογιο. Εχετε καποιο Pad να μου συστησετε που θα μπορω να παιξω αυτα τα 2 παιχνιδια?
  5. chris2756

    UPS πρόταση...

    "τροφοδοτικά με active-PFC (δηλαδή σχεδόν όλα πλέον), χρειάζεστε οπωσδήποτε UPS καθαρού ημιτόνου" Eχω ενα Cyber Power, προσωπικη μου γνωμη εινα πιο VFM σε σχεση με τα φημησμενα μη καθαρου ημιτονου και πανακριβα APC, αλλα θα κοιμομουν πιο υσηχος με ενα on line. Διστυχως ειναι πανακριβα.
  6. chris2756

    UPS πρόταση...

    Oσο ψαχνω και μαθαινω για τα ups τοσο απογοητευομαι. Για να εχεις καποιο ασφαλες και αξιοπιστο πρεπει να δωσεις οσα εδωσες και για το κομπιουτερ σου. Βασικοι παραγοντες για μενα ειναι να δινει καθαρο ημιτονο και ναχει οσο γινεται χαμηλο χρονο μεταβασης απο ρευμα σε μπαταρια. Να καλυπτει βεβαια τα watt που απαιτουν οι συσκευες που θα βαλεις πανω του.
  7. Kαι καλη τιμη και συντομη παραδοση. Δεν καταλαβα? Δεν πληρωνω? Συνηθως απο αυτους που εχουν 1-3 ημερες παραδοση. Καμια φορα κι εφ'οσον μου το εχουν πει απο την αρχη μεχρι 5-6. Αν δεν ειναι ενταξει με την ημ/νια παραδοσης, τους αφηνω να τα φερουν στην πορτα μου και δεν παραλαμβανω. Πληρονω μονο με αντικαταβολη και αν δεν ειναι στραπατσαρισμενη η συσκευασια. Το οτι ειμαι Ελληνας δεν συμαινει οτι πρεπει ναμαι και λακαμας. Οσο γινεται βεβαια σε αυτην την χωρα των λακαμαδοκαταναλοτων
  8. Ενα απλο κινητο μου φτανει. Ποτε μου δεν τα συμπαθησα για ναμαι ειληκρινης
  9. chris2756

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Aποφευγω γενικα τις αγορες οσο μπορω. Αναγκαιο κακο οι διαδικτιακες αγορες απο Ελλαδα , απο οσο το δυνατον αξιοπιστο κατ/μα κι θεος ας βαλει το χερι του
  10. chris2756

    Πότε κάνατε τελευταία φορά format;

    Πριν καμια 10αρια ημερες, στο νεο πισακι που εστεισα. Pentium4, m/b MSI pm9m-v, ram 2gb ddr2, maxtor 80bg, Plextor cd player, οθονη 15αρα Nec 4:3, m/s πληκτρολογιο, logi ποντικι και Logiteck S-3 ηχεια. Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα ΑοΕ 1 και Diablo 1 μια χαρα τα τρεχει με winXP
  11. To πιο απλο και οικονομικο στην περιπτωση σου, πλεον ειναι να πας τον επεξεργαστη σε καποιον φιλο η τεχνικο να τον δοκιμασει σε αλλη μητρικη. Αν ειναι ΟΚ τοτε εισαι κατα 99% σηγουρος οτι ειναι θεμα μητρικης και πρατεις αναλογα. Ο σκληρος σου ειναι ενταξει?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.