Jump to content

Husky

Premium Members
  • Posts

    173
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Husky

  • Γενέθλια 26/06/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Husky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Husky

    Κοινή public IP και port forwarding

    Με το CGN το ΝΑΤ δεν τρέχει στο δικό μας ρούτερ, γι αυτό δεν γίνεται... Για το ΖΤΕ H298a ρώτησα αν το δίνουν και στους ήδη πελάτες τους ή μονο με ανανέωση συμβολαίου, μιας και πρόσφατα την αναβάθμηση της 100αρας σε 150 την κανουν μόνο με ανανέωση.
  2. Husky

    Κοινή public IP και port forwarding

    https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT Το ΖΤΕ H298a το αντικατέστησαν από μόνοι τους ή χρειάστηκε να τους καλέσεις?
  3. Husky

    Cubot S200

    Καλημέρα , μετά από 2 εβδομάδες χρήσης του συγκεκριμένου γενικά μ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις καλή αυτονομία , γρήγορο αξιοπρεπέστατη οθόνη - πάντα συναρτήσει του κόστους του. Παρατήρησα όμως ότι μετά από κάθε επανεκκίνηση αλλάζει η MAC address του . Λίγο που το έψαξα , είναι πρόβλημα συχνό σε αρκετά μοντέλα της Cubot . Αντιμετωπίζει κανείς από εσάς το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο και όχι μόνο προϊόν? Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λύση πχ με κανα update?
  4. Husky

    GPUPi - SuperPi for GPU's

    Όχι , στα 1150/1700 ειναι stable. Όσο έχει να δώσει το trixx 1,3ν , πραγματικό 1,2 το πολύ
  5. Husky

    Οι αγορές μας..!!

    @ Thanoucos καλά κλόκια φίλε Επί της ευκαιρίας (μιας κ είμαστε είδος προς εξαφάνιση ) ψάχνομαι για enclosure για lga 1150 μιας και πάω για αναβάθμιση , μπορείς να μου προτείνεις τίποτα ? Βρίσκω μόνο από frozencpu σε τιμές αυτοκτονίας
  6. Husky

    Νόμιμη η διαδικτυακή αγορά τσιγάρων;

    Πριν κανα χρόνο είχα παραγγείλει από αυτούς 2 κουτές καπνούς και είχαν έρθει κανονικά δεν είχα κανένα πρόβλημα . Μιλάω για Λονδίνο , αλλά πιστεύω Ελλάδα να είναι και πιο χαλαρά από εδώ. edit: Άκυρο , οι Drum δεν καπνίζονταν ήταν τελείως ξεροί.
  7. Husky

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Ναι αυτά κάντα αρχικά και ξεκίνα να ανεβάζεις fsb πχ 400. Χαμήλωσε και το multi σε 6 για αρχή (να βρείς πρώτα το fsb) και τρέξε κανένα prime blend. Βεβαιώσου οτι οι μνήμες ειναι χαλαρές (τις σφίγγεις αργότερα). Όσο για τα cpu features τα λες μια χαρά edit: Δεν έχεις κανα δίσκο στην άκρη να του βάλεις win μέχρι να βγάλεις άκρη? edit 2: Και PCI-EX freq βάλε 101ΜHz για να μην κανει μ@λ@κίες ο ich
  8. Husky

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Αρχικά πρέπει να ψύχεται το ΝΒ επαρκώς (αν έχεις την μαμα , βάλε ανεμιστηράκι να το βαράει) . Μετά δοκίμασε τα παρακάτω : -SB Core/CPU PLL Volt 1.75 -NB Core V ~1.37 -CPU VTT ~1.31 -Clockgen Volt Control 3.6 -CPU GTL 0/2 REF V 0.67 -CPU GTL 1/3 REF V 0.67 -North Bridge GTL 0.61 -FSB Vref 24 Για τις μνήμε θα πρέπει να το ψάξεις λίγο το θέμα (δεν έχουμε ιδιες) , απλά το σίγουρο είναι ότι Performance LVL 10 (γενικά στο P45 κάτω από 8 απλά μ@λ@κίζεται) και τσεκάρεις στο Read delay adjust αν όντως εχουν γίνει 10. Επίσεις βάλε CPU Clock Amplitude 900mV και να παίζεις με mem div 333/666 Και το ποιό σημαντικό είναι να μιλάτε , να μην αντιλαμβάνεται την περιφρόνηση σου γιατι θα εκδικηθεί Ελπίζω να σου δουλέψουν το παραπάνω
  9. Husky

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Σωστός για την ιδέα με το ram drive.To Raid 0 που λέω έχει κοντα στα 500ΜΒ/s read write οπότε δεν παιζει bottleneck κάτω απο αυτά.Ε δεν εχω δει ποτε πάνω απο 400ΜΒ/s σε μεταφορά αρχείων (HD movies) 30-40GB από και πρός τον perc. Από την στιγμή που αυξήθηκαν οι δίσκοι πάνω απο 4 , το read έχει πεσει πολυ.Δεν γνωρίζω το γιατι , αλλά ισχύει.
  10. Husky

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Λοιπόν το HD tune και εδώ βγάζει υψηλά νουμερα. Όμως το crystal disk mark βγάζει άλλα. Επειδη στο συστημα που έχω τον perc , έχω και Raid 0 στον ich9 με 5 δισκους , στην αντιγραφή μεγάλων αρχείων τα πραγματικά transfer rates συγκλίνουν με αυτά του Crystal mark.
  11. Husky

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Τα 2GB/s που σωστά λες ειναι το cap του bus(pci-E x8) .Τα ~400ΜΒ/s ειναι το cap του Ιντελ IOP333 επεξεργαστή που φοράει. Στο λέω γιατι και εγώ ειμαι με 7*640GB(WD 2x320GB) και είτε με 5 είτε με 7 τα ιδια νουμερα έχω πανω κάτω. Τεσπα , δώσε κανα info με τις ρυθμίσεις σου αν μπορείς να δούμε τι γίνεται
  12. Husky

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Blinky σε RAID 5 αναφέρεται το HD Tune? Νομίζω οτι ο perc έχει ταβάνι ~400ΜΒ/s σε RAID 5 , τουλάχιστον με αυτά που χω δει στο δικό μου setup.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.